Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση ευχαριστήριο του Δ.Σ. των Γόμφων.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο γιορτάζει και επίσημα ο Γ.Σ.Γόμφων μετά την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΣΚΑΘ, ενώ σε ανακοίνωση του σωματείου αναφέρονται τα εξής:

«Ποιος θα φανταζόταν ότι η 29/5/2020 θα ήταν η πιο ιστορική μέρα του συλλόγου μας από την ίδρυση του;;;.

Το 2015 μια παρέα νέων ανθρώπων που αγαπούσαμε την ομάδα είχαμε ένα τρελό όνειρο, η ομάδα μας από Β ΕΣΚΑΘ να φτάσει κάποια στιγμή να παίζει σε Εθνική κατηγορία.

Πολλοί γέλασαν μαζί μας...το θεώρησαν ακατόρθωτο. Όλοι μαζί παλιοί και νέοι που μπήκανε στην πορεία στο συμβούλιο της ομάδας αποδείξαμε ότι ενωμένοι και δουλεύοντας σκληρά μπορείς να φτάσεις στο σημείο να τους διαψεύσεις όλους... 

Παίρνοντας φέτος επάξια το κύπελλο ΕΣΚΑΘ και παραμένοντας στην 1 θέση της Α1 ΕΣΚΑΘ μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοιού αποδεικνύοντας σε όλους τους επικριτές μας ότι είμασταν από τις κορυφαίες ομάδες και δίκαια ανεβαίνουμε στην Γ ΕΘΝΙΚΗ.

Ευχαριστούμε όλους τους παίχτες και το επιτελείο της ομάδας που πάλεψαν σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους και ευχόμαστε να μας οδηγήσουν σε νέες επιτυχίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας για την οικονομική βοήθεια τους που είναι το Α και το Ω στην πορεία μας. Σε αυτό τον απίστευτο κόσμο που μας αγκάλιασε όλη αυτή την χρονιά στηρίζοντας μας εντός και εκτός παρκέ... δίνουμε υπόσχεση για μελλοντικές χαρές.

Ευχαριστουμε θερμά τους δημάρχους Μουζακίου και Πύλης και τους θέλουμε δίπλα μας σε αυτή την νέα πρόκληση στην Γ Εθνική κατηγορία... γιατί όλοι μαζί μπορούμε τα πάντα!!!!!»