Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Επιστροφή του πρώτου σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΘ Παναγιώτη Δαουλάρη στον Γ.Σ.Σοφάδων.


O Γ.Σ.Σοφάδων μετά την ανανέωση του Στέφανου Παπαϊωάννου ,  δεν άργησε να πραγματοποιήσει και την πρώτη μεταγραφική προσθήκη, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον περσινό πρώτο σκόρερ και δεύτερο μπόμπερ της Α1 ΕΣΚΑΘ (486/70), φόργουορντ Παναγιώτη Δαουλάρη .



Ο Δαουλάρης που επέστρεψε στον  Γ.Σ.Σοφάδω, αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα και διαθέτει ηγετικά χαρίσματα στο παρκέ που χωρίς καμία αμφιβολία θα βοηθήσει αρκετά τους νεαρότερους παίχτες  του ρόστερ με την παρουσία του στην ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι ο  έμπειρος φόργουορντ διαθέτει παραστάσεις από τις υψηλότερες κατηγορίες μπάσκετ της χώρας, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον Πανιώνιο και την Α1 και φορώντας στη συνέχεια τις φανέλες του Αρίωνα (Α2), Παπάγου (Α2), Ιωνικό Νίκαιας (Β’ Εθνική), Αργοναύτη Ραφήνας (Γ’ Εθνική) Κεραυνό Αιγίου (Β’ Εθνική), Παλαιμωνα Κορίνθου (Γ’ Εθνική), Κόροιβου Αμαλιάδας (Β’, Γ’ Εθνική) και Αστέρα Λάρισας (Γ’ Εθνική).

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για συνεργασία με τον Παναγιώτη Δαουλάρη.
Ο εγνωσμένης αξίας παίκτης , αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και των δυο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ την περασμένη χρονιά , ενώ η καριέρα του είναι γεμάτη  επιτυχίες και ανόδους, σε όλες τις εθνικές κατηγορίες της χώρας.
Παναγιώτη καλώς ήλθες στην οικογένεια του Γυμναστικού. Ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες.»

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.