Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Α.Ο.Τρίκαλα : Επιστροφή στις προπονήσεις αναμένοντας την απόφαση της ΕΣΚΑΘ.


Στο Δημοτικό κλειστό επέστρεψε μετά από 2,5 περίπου μήνες διακοπής και αποχής από τις δραστηριότητες λόγω του κορονοϊού ο ΑΟΤ.
Η ομάδα θέλει να βρίσκεται σε ετοιμότητα , καθώς ακόμη η ΕΣΚΑΘ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τις προθέσεις της, αν δηλαδή θα επικυρώσει βαθμολογίες και με ποιον τρόπο θα αναδείξει τον πρωταθλητή και την ομάδα που θα ανέβει στην Γ Εθνική, ή αν θα αποφασίσει να διεξαγάγει τα πλέι οφ ανόδου σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο , και στον Α Ο Τρίκαλα, θα κάνουν τις προπονήσεις τους, αισιοδοξώντας ότι δεν θα υπάρχουν αδικίες στην τελική κατάταξη και θα δοθεί η ευκαιρία στις ομάδες που ήταν να παίξουν στα πλέι οφ να το πράξουν. Διοικητικά στελέχη της ομάδας υποστηρίζουν πως οι αγώνες και τα πρωταθλήματα, πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα.

Οι ατομικές προπονήσεις  σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ και τηρώντας όλα τα μέτρα, θα γίνονται ανά γκρουπ υπό την επίβλεψη του γυμναστή Σπύρου Μυλωνά και του προπονητή Αλέξη Παναγιώτου και του γυμναστή Σπύρου Μυλωνά.

Ένα γκρουπ έκανε προπόνηση το πρωϊ και ένα το απόγευμα για να τηρούνται και οι αποστάσεις ασφαλείας.