Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ανοιχτή επιστολή προς την ΕΣΚΑΘ εκ μέρους του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας.


Ο Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας με  ανοιχτή επιστολή προς την ΕΣΚΑΘ , από την πρόεδρο του ΠΝΑΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ , κάνει τις δικές του προτάσεις και ζητά συνάντηση με την ένωση όλων των σωματείων , ώστε να ακουστούν προτάσεις και ιδέες για την ανάπτυξη του αθλήματος και του πρωταθλήματος.



Αναλυτικά:
«Κύριε πρόεδρε και μέλη της ΕΣΚΑΘ
Διαβάζοντας διάφορες σκέψεις των αρμοδίων για την Α1ΕΣΚΑΘ  θεωρούμε πως πρέπει να εκφράσουμε δημόσια τη δική μας θέση.

Ως πρόεδρος του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας και ως μητέρα αθλητή που αγωνίζεται στην Α1 θεωρώ αδιανόητο να βάλουμε τους παίκτες να παίξουν οποιοδήποτε παιχνίδι ρισκάροντας την υγεία τους.

Είναι αδιανόητο πως θα πρέπει να υποχρεωθούν οι αθλητές, ενήλικοι και ανήλικοι να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε  αγώνα μετά την τόσο μεγάλη απραξία τους. Είναι επικίνδυνο για όλους να υποστούν τόσο μεγάλες επιβαρύνσεις όσες δέχονται εντός αγωνιστικού χώρου.

Βάσει λοιπόν αυτού του δεδομένου και βλέποντας τι αποφάσεις παίρνονται στην πλειονότητα των πρωταθλημάτων όπου δεν υπάρχει υποβιβασμός, το ίδιο πιστεύουμε πως πρέπει να συμβεί και στην ΕΣΚΑΘ.

Τασσόμαστε λοιπόν υπέρ της παραμονής όλων των ομάδων. Μια τέτοια απόφαση λοιπόν δεν δημιουργεί καμιά αδικία στο μυαλό και στην ψυχή όλων αυτών που εμπλέκονται στο πρωτάθλημα.

Είμαστε υπέρ μιας αναδιάρθρωσης των ομίλων από 2 σε 3. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τους λιγότερους αγώνες, μικρότερο αγωνιστικό διάστημα, λιγότερα έξοδα σωματείων.

Τέλος σας καλούμε για μια συνάντηση όλων των σωματείων μαζί σας ώστε να ακουστούν προτάσεις και ιδέες για την ανάπτυξη του αθλήματος και του πρωταθλήματός μας.

Σας ευχαριστώ και ευελπιστώ να συνέβαλα κατά το δυνατό ώστε να πάρετε δίκαιες αποφάσεις.»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΠΝΑΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ.