Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Κώστας Μπαζάκης για την απόφαση της ΕΣΚΑΘ: «Τους αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων όλης της Θεσσαλίας.»

O πρόεδρος του Αστέρα Λάρισας Κώστας Μπαζάκης , με ανάρτησή του  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , μετά την επικύρωση των βαθμολογιών από την ΕΣΚΑΘ και τον υποβιβασμό των τελευταίων ομάδων από τους ομίλους της Α1 και Α2 ΕΣΚΑΘ,  μιλά για τρομερή αδικία θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα .

Αναλυτικά:
«Πριν από λίγες ημέρες οι κύριοι της ΕΣΚΑΘ έστειλαν μια επιστολή στην ΕΟΚ που ζητούσαν τον μη υποβιβασμό ομάδων λόγω της οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων και της μη ολοκλήρωσης τους λόγω της πανδημίας.

Χθες με μια απόφαση παγκόσμια πρωτοτυπία αναιρούν τον ίδιο τους τον εαυτό, πάνε κόντρα στην εισήγηση της ΕΟΚ και των αποφάσεων όλων των υπολοίπων ενώσεων ανά την Ελλάδα αλλά και την επιθυμία του συνόλου σχεδόν των Σωματείων της Θεσσαλίας και υποβιβάζουν δυο Λαρισινές καταστρατηγώντας και την προκήρυξη του πρωταθλήματος!!!

Γιατί κύριοι,  τι μεσολάβησε αυτό το μικρο διάστημα και αλλάξατε την απόφαση σας; Τα μέλη της ΕΣΚΑΘ ψηφίζονται από τα σωματεία τα οποία και την συντηρούν οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια για να τηρούν ευλαβικά τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων και όχι να μαγειρεύουν τις αποφάσεις τους αναθεωρώντας δικές τους προτάσεις!!!

Τους αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων όλης της Θεσσαλίας.»