Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Γ.Σ Γόμφων : Ζητά οριστική διακοπή πρωταθλημάτων και επικύρωση των βαθμολογιών - Ανοιχτή επιστολή προς την ΕΣΚΑΘ.


Λάβαμε και δημοσιεύουμε την επιστολή με τις προτάσεις του Γ.Σ ΓΌΜΦΩΝ προς την ΕΣΚΑΘ  , που ζητά την  οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων και την επικύρωση των βαθμολογιών.
Αναλυτικά:
«Κύριε πρόεδρε και μέλη της ΕΣΚΑΘ στις 4/5/2020 το Δ.Σ.της ΕΟΚ αποφάσισε την οριστική διακοπή στα πρωταθλήματα όλων των επαγγελματικών κατηγοριών.

Οι αντιδράσεις ήτανε πολλές αλλά εν τέλει οριστικοποιήθηκε η διακοπή πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία και οδηγιών της αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής της πολιτείας.

Για αυτό και εμείς με γνώμονα την υγεία όλων μας θέτουμε κάποια ερωτήματα-προτάσεις.

Κύριοι της ΕΣΚΑΘ :

  • Γιατί δεν συμβαδίζετε με την κεντρική διοίκηση και με την συντριπτική πλειοψηφία των ενώσεων όλης της χώρας για οριστική διακοπή???
  • Γιατί δεν επικυρώνεται τις  βαθμολογίες όπως έχουν κάνει όλοι και αντί αυτού σκέφτεστε την διεξαγωγή final 4 η final 8 καταμεσής του θέρους???
  • Ρωτήσατε τις ομάδες και τους άμεσα ενδιαφερόμενους τι θέλουμε πραγματικά???
  • Έχετε μεριμνήσει για την ασφάλεια των αθλητών και αν ναι με ποιο τρόπο???
  • Ποιος θα πάρει την ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού που είναι σίγουρο λόγω μακράς αποχής ζέστης η κρούσματος του covid-19???
Εν τέλει έχουμε εμπιστοσύνη σε σας και ελπίζουμε να πράξετε όπως όλοι και να μην πάτε κόντρα σε όλους και κυρίως στη λογική. Βάζοντας σε κίνδυνο όλους μας με την διεξαγωγή αγώνων.»

Με εκτίμηση
Γ.Σ ΓΌΜΦΩΝ.