Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Συνεχίζει στο τιμόνι του Ίωνα ο Λάμπρος Πρέκας .

Ο Λάμπρος Πρέκας   θα είναι και την καινούρια χρονιά  προπονητής στην αντρική ομάδα μπάσκετ του Ίωνα αλλά  και στο παιδικό και εφηβικό τμήμα, καθώς οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν εκ νέου τη συμφωνία τους , με τη διοίκηση να εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:



«Ο Α.Σ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Λάμπρο Πρέκα τόσο για την αντρική ομάδα όσο και για το παιδικό αλλά και το εφηβικό τμήμα . ...!!

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο  υπό την καθοδήγηση του κόουτς  Πρέκα το αντρικό μας τμήμα βρίσκεται σταθερά στις θέσεις των πλει οφ του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ Θεσσαλίας παίζοντας παράλληλα όμορφο μπάσκετ.

Επίσης η άνοδος της Ακαδημίας μας ήταν ραγδαία με το παιδικό μας τμήμα να κατακτά το πρωτάθλημα Μαγνησίας και να συνεχίζει για το Πανθεσσαλικό πρωτάθλημα. Ο κόουτς Πρέκας θα είναι και ο υπεύθυνος των ακαδημιών μας και  της οργάνωσης τους.

Ευχόμαστε στον κόουτς Πρέκα καλή δύναμη με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει και να πάμε την ομάδα μας ακόμα πιο ψηλά μαζί.»