Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Απάντησε στην Χάλκη η Α.Ε.Δ. Πλατυκάμπου.

Η  Α.Ε.Δ. Πλατυκάμπου εδωσε την δική της επίσημη απάντηση  σε όσα ανέφερε το άρθρο του Ηρακλή Χάλκης για το μεταξύ τους παιχνίδι.


Αναλυτικά:
«Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι το Δ.Σ. Ηρακλής Χάλκης εξέδωσε τέτοια ανακοίνωση για τον μεταξύ μας αγώνα. Πρώτον γιατί γνωρίζουμε προσωπικά τους ανθρώπους που απαρτίζουν το Δ.Σ. και δεν αρμόζει στο ήθος τους αυτό το ύφος, δεύτερον γιατί η ανακοίνωση αυτή έρχεται με καθυστέρηση και εξαπολύει μύδρους εναντίων μας ενώ η πρώτη που εκδόθηκε την επομένη του αγώνα ήταν σε απολύτως φυσιολογικά πλαίσια και τρίτον γιατί μετά το πέρας του εν λόγω αγώνα δώσαμε εκατέρωθεν εξηγήσεις για τις συμπεριφορές μας στο γήπεδο και αποχωρήσαμε σαν φίλοι που είμαστε.

Απευθυνόμαστε στους συντάκτες αυτής της ανακοίνωσης, οι οποίοι κόπτονται για την υγεία του ερασιτεχνικού αθλητισμού, για να τους θέσουμε προ των ευθυνών τους. Χωρίς να μπούμε σε διαδικασία στείρων αντιπαραθέσεων, θα επισημάνουμε μόνο ότι με ανακοινώσεις που στηρίζονται σε ψεύδη, στρεβλώσεις και υπερβολές δεν βοηθάμε το άθλημα, ούτε με εμπρηστικές και προκλητικές αναρτήσεις θα φέρουμε την υγεία στον χώρο, καθώς βέβαια ούτε και με προκλητικές συμπεριφορές.

Αφού συσκεφθήκαμε αποφασίσαμε πως είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουμε την απάντηση μας, ενώ αρχικά δεν θέλαμε να ασχοληθούμε.

Την παρούσα επιστολή συνυπογράφουν σύσσωμο το Δ.Σ. Α.Ε.Δ. Πλατυκάμπου, όλοι οι προπονητές, όλοι οι παίκτες της ομάδας, καθώς και όλοι οι φίλοι που ακολουθούν την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα.»