Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Καυστική ανακοίνωση Ηρακλή Χάλκης για τον αγώνα με την ΑΕΔ Πλατυκάμπου.

Δριμύτατη ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Ηρακλή Χάλκης , για τα όσα έγιναν στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ΕΣΚΑΘ , στην έδρα του Πλατυκάμπου.

Αναλυτικά:
«Με αφορμή τον αγώνα που έγινε την Κυριακή 8/3/20 στο κλειστό γυμναστήριο Πλατυκάμπου μεταξύ της τοπικής ομάδας και της ομάδας μας ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ για το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΘ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς γίναμε μάρτυρες πρωτόγνωρων καταστάσεων που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.

Αν κάποιοι νομίζουν ότι με το να βρίζουν χυδαία επί 40 λεπτά Παίκτες - Προπονητές Οικογένειες και Τοπικές κοινωνίες (Χάλκη και Νίκαια) για να υπερασπίσουν την ομάδα τους σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να προκαλέσουν θλίψη.

Δυστυχώς όλα αυτά έγιναν μπροστά και στα μικρά παιδιά των ακαδημιών και των 2 συλλογών με αποτέλεσμα πολλοί γονείς να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Τέτοιες ενέργειες όπως είναι φυσικό διώχνουν τα μικρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό .

Οι εμπνευστές αυτής της κατάστασης ήταν οι ίδιοι που προκάλεσαν επεισόδια και στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι.

Ήταν οι ίδιοι που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ένταση και εντός αγωνιστικού χώρου με αποκορύφωμα την στοχευμένη επίθεση στο αθλητή μας Θεοδωρούλη Γιάννη (γεννημένο και εκλεγμένο στη τοπική κοινωνία του Πλατυκάμπου) πληρώνοντας την επιλογή του να αγωνιστεί στη ομάδα μας μιας και όπως του είπαν δε χωρούσε στη δικιά τους ομάδα.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση του αθλητή μας να σταματήσει να προσφέρει αγωνιστικά στη ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για ότι προσέφερε μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο αγωνιστικά όσο και προσωπικά, η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή.

Αν και με όλα αυτά το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα θα θέλαμε να συγχαρούμε τη ομάδα του Πλατυκάμπου για την νίκη.

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου.»