Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Εθνική Ανδρών: Απαρτία στην σημερινή προπόνηση - Την Πέμπτη η Media Day στο "Δ. Τόφαλος".


Άπαντες παρόντες δήλωσαν σήμερα στο «Δ. Τόφαλος».



Όλοι οι παίκτες που έχουν κληθεί για το πρώτο «παράθυρο» της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021, έδωσαν το «παρών» στις σημερινές προπονήσεις. Η προετοιμασία για τους αγώνες με Βουλγαρία (21/2) στην Πάτρα και Βοσνία Ερζεγοβίνη (24/2) εκτός έδρας θα συνεχιστεί με διπλή προπόνηση και αύριο, ενώ την Πέμπτη 20/2) αναμένεται στην Ελλάδα και η Εθνική Βουλγαρίας.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Βουλγαρία θα διατίθενται την Πέμπτη (20/2) στα γραφεία της ΕΣΚΑΗ από τις 10.00 ως τις 18.00.


Media Day στο "Δ. Τόφαλος"
Την καθιερωμένη επαφή τους με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα έχουν την Πέμπτη 20/2 τα μέλη της Εθνικής Ανδρών, εν όψει του αγώνα με την Βουλγαρία (21/2), για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021. Λίγο πριν από την έναρξη της μίας προπόνησης που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, και συγκεκριμένα στις 12 το μεσημέρι, θα υπάρξει διαθεσιμότητα των παικτών και του προπονητή στον αγωνιστικό χώρο του “Δ. Τόφαλος”.

Επισημαίνεται η ανάγκη έγκαιρης προσέλευσης, αφού λόγω της προπόνησης που θα ακολουθήσει, οι δηλώσεις θα γίνουν αυστηρά την προγραμματισμένη ώρα και για διάστημα 20 λεπτών.