Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

"Βασίλεψε" η ακαδημία του Σπάρτακου Λάρισας (Φώτο)

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 19:30  έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σπάρτακου Λάρισας στο κλειστό γυμναστήριο του 15 Γυμνασίου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Λιούπας , οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαρισαίων κ.κ. Κωνσταντίνος Διαμάντος  και Γιάννης Αλεξούλης καθώς  και ο επικεφαλής της  δημοτικής παράταξης «Ορμή Ανανέωσης» , κ. Νίκος  Γαμβρούλας .

Μπροστά σε πλήθος κόσμου, στις προσφωνήσεις του τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Καλέτσιος , όσο και οι επίσημοι προσκεκλημένοι τόνισαν το μεγαλείο του αθλητισμού και το πολυδιάστατο ρόλο του στην ψυχική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών.

Τονίστηκε η ανάγκη ενός αθλητικού πολιτισμού που προάγει αξίες και ιδεώδη καθώς επίσης και ενός Παιδαγωγικού αθλητισμού, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του προέδρου του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων κ. Διγγελίδη Νικόλαου που ανέπτυξε το θέμα ψυχολογία της άθλησης, σε νέους αθλητές.

Στην συνέχεια έγινε η βράβευση της εφηβικής ομάδας που την προηγούμενη χρονιά ήταν πρωταθλητές Θεσσαλίας και συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ακολούθησε η βράβευση των χορηγών του συλλόγου  για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Στο τέλος έγινε το εθιμοτυπικό μέρος της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ακολούθησαν ευχές για καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.