Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Κάλεσμα στους φιλάθλους για τον αγώνα του Σαββάτου από τον Φοίβο Γιάννουλης.


Το Σάββατο (25/1, 19:30) ο Α.Ο.Φοίβος αντιμετωπίζει την ομάδα του Σπάρτακου στο τοπικό ντέρμπι στο Κλειστό της Γιάννουλης για την 13η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Η ομάδα της Γιάννουλης γνωρίζοντας την σημαντικότητα του παιχνιδιού και τις δυνατότητες του Σπάρτακου με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται, να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ
«Το Δ.Σ. το τεχνικό team και οι καλαθοσφαιριστές του Α.Ο.Φοίβος απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους της πόλης μας, τα παιδιά των ακαδημιών και τους γονείς τους να ενισχύσουν την ομάδα με την παρουσία τους  στον  εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας το ερχόμενο Σάββατο 25/01 & ώρα 19:30 στο κλειστό της Γιάννουλης στις παλιές εργατικές κατοικίες στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Μια ομάδα σαν τον Α.Ο.ΦΟΙΒΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ  με την συνέπεια, το ήθος, την αξιοπρέπεια, τη σοβαρότητα και την ανερχόμενη δυναμική που την διακρίνει, θα πρέπει έμπρακτα να σέβεται το παρελθόν, να κοιτάζει χωρίς φόβο αλλά με πάθος και αγωνιστική ετοιμότητα το παρόν, προκειμένου να υλοποιήσει τα οράματα των μικρών παιδιών της ακαδημίας μας

Σε αυτό το δύσκολο και κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια, η συμπαράσταση των φίλων  μπορεί και θα είναι καταλυτική»