Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Απάντηση Α.Ο. Σκοπέλου στην ανακοίνωση της Αναγέννησης Καλοχωρίου


Ο Α.Ο. Σκοπέλου έδωσε την δική του απάντηση στην ανακοίνωση  της Αναγέννησης Καλοχωρίου σχετικά με την  μη διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα .
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Σκοπέλου:
«Λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση του αθλητικού σωματείου  της Αναγέννησης Καλοχωρίου έχουμε να αναφέρουμε τα εξής :

 Μας βρίσκει σύμφωνους στο κομμάτι του οικονομικού σκέλους που αναπτύχθηκε από την πλευρά σας και πιστέψτε μας , πως το γνωρίζουμε πολύ καλά καθώς το συγκεκριμένο αυτό κόστος είναι πολλαπλάσιο του εννιά , διότι εμείς που βρισκόμαστε σε νησιωτική περιοχή πρέπει να ταξιδέψουμε εννέα φορές για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι για τα εντός έδρας παιχνίδια , τα έξοδα διαιτησίας και γραμματείας είναι δυσανάλογα μεγαλύτερα καθώς πληρώνουμε τα έξοδα μετακίνησης.

 Παρόλο τα παραπάνω όμως και παρότι και εμείς είμαστε επαγγελματίες στους κλάδους μας και ερασιτέχνες στο μπάσκετ, πιστεύοντας στα αθλητικά ιδεώδη και στις αξίες του αθλητισμού , ειδικά για ένα μικρό νησί όπως της Σκοπέλου , συμμετέχουμε ενεργά σε όλα τα παιχνίδια ώστε αυτά να κρίνονται στα παρκέ.

ΥΓ. Αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια του συλλόγου μας, να βοηθήσουμε τις φιλοξενούμενες ομάδες με κάθε τρόπο ,
Α. με έκπτωση εισιτηρίων μέσω των τοπικών μας πρακτορείων ,
Β. βρίσκοντας πολύ φθηνή διαμονή σε ξενοδοχείο μέσω των γνωριμιών και φίλων της ομάδας , σε περίπτωση διανυκτέρευσης.

Η Σκόπελος αγαπάει τον αθλητισμό και το μπάσκετ και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία τρία χρόνια.»

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπέλου