Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Σύσσωμος ο μπασκετικός Ηρακλής στην Λάρισα το Σαββατοκύριακο!


Το Σαββατοκύριακο 19-20/10 σύσσωμος ο μπασκετικός Ηρακλής κατεβαίνει στην Λάρισα για παιχνίδια .
Συγκεκριμένα  εκτός του αντρικού τμήματος που αγωνίζεται με την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ και του γυναικείου που θα αντιμετωπίσει την Ολύμπια για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής , στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο του15 Γυμνασίου θα έλθουν και αθλητές της ομάδας της Θεσσαλονίκης γεννημένοι 2010,2011,2012 ,2013 για να παίξουν φιλικά παιχνίδια με τον Σπάρτακο Λάρισας.


Η ανακοίνωση του αντρικού τμήματος του Ηρακλή αναφέρει:
«Πλήρης και αποφασισμένος για έναν δυνατό αγώνα αναχώρησε ο ΗΡΑΚΛΗΣ για τη Λάρισα. Αύριο στις 15:45 η Ομάδα μας αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League, στο ΕΑΚ Νέαπολης Λάρισας.

Η αναμέτρηση θα καλυφθεί σε ζωντανή μετάδοση διαδικτυακά από το ERTPlus-4 και στιγμιότυπα ζωντανά θα μεταδίδονται και από την εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης ERTSports, στην εκπομπή Basket League Show.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έχει ήδη τονίσει τη μεγάλη δυσκολία του αγώνα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει μέχρι στιγμής ρεκόρ 2-1 στο πρωτάθλημα ενώ την επόμενη αγωνιστική (26/10, 15:45) υποδέχεται τον Πανιώνιο.»


Η ανακοίνωση του γυναικείου τμήματος του Ηρακλή αναφέρει:
« Παίρνοντας την σκυτάλη από τους άνδρες που θα αντιμετωπίσουν την Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα
το Γυναικείο τμήμα ρίχνεται και αυτό στην μάχη των εκτός έδρας αναμετρήσεων για φέτος με το μαχητικό σύνολο του Πάρη Λόφτι.

Η Θεσσαλική ομάδα μπορεί να αποδυναμώθηκε φέτος με τις αποχωρίσεις των Μπενέκη και Despoina Souliwti , άλλα αποτελεί πάντα ένα αξιόπιστο σύνολο στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολη Λάρισας

Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στην αδιάφορη βαθμολογικά τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2017-2018 όπου ο Ηρακλής WBC "απέδρασε" με 54-56 κλείνοντας έτσι το αήττητο σερί του.

Ο coach Panagiotis Labropoulos Papagrigoriou δεν θα έχει στην διάθεση του την Maria Logdanidou η οποία ταλαιπωρείται από ίωση.
Καλή επιτυχία!»