Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Χόρτασαν μπάσκετ τα παιδιά της Πελασγιώτιδας


 Ημέρα γεμάτη μπάσκετ ήταν για τα παιδιά της Πελασγιώτιδας η χθεσινή καθώς το πρωί 3 τμήματα της ακαδημίας (προμίνι,μίνι,παμπαίδες) έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα του Αστέρα Λάρισας στο γήπεδο τους.
Τα παιδιά και των δυο ομάδων έδειξαν μεγάλη διάθεση και αγωνιστικότητα και δείχνουν να βρίσκουν σιγά σιγά τους ρυθμούς τους μετά της διακοπές του καλοκαιριού.

Το Δ.Σ. της Πελασγιώτιδας ευχαρίστησε θερμά την ομάδα του Αστέρα Λάρισας για την αποδοχή της πρόσκλησης και ιδιαίτερα τον προπονητή τους Κώστα Μπαζάκη , ευχόμενο καλή αγωνιστική σεζόν.

Το απόγευμα βρεθηκαν καλεσμένοι της Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα στο γήπεδο της Νέαπολης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Basket League όπου τα παιδιά της ακαδημίας  δίνοντας βροντερό παρόν παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ της ΚΑΕ Λάρισα και του Προμηθέα Πατρών αποκομίζοντας εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις πάνω στο άθλημα που αγαπούν.

Αφού ευχαρίστησαν  θερμά την ομάδα της Λάρισας για την πρόσκληση , ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρόνια και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της.