Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Ενισχύεται με Τριαντάφυλλο Πεταλωτή ο Γ.Σ.Φαρσάλων.


Μία σημαντική προσθήκη στην περιφέρεια του ολοκλήρωσε ο Γ.Σ.Φαρσάλων, αποκτώντας τον Τριαντάφυλλο Πεταλωτή συνεχίζοντας δυναμικά τις κινήσεις του εν όψει της νεας σεζόν.


Παίκτης των Φαρσάλων είναι ο Τριαντάφυλλος Πεταλωτής, με τον Έλληνα φόργουορντ να ανακοινώνεται από το σύλλογο και να δυναμώνει το ρόστερ του Γρηγόρη Γιασσάρη εν όψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής .

Ο 26χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την σεζόν που μας άφησε στην Κέρκυρα με τον Φαίακα, έχοντας 12,2 πόντους και 21 τρίποντα σε 22 παιχνίδια στην Β’ Εθνική, ενώ μια σεζόν πριν βρέθηκε στην Χαλκδόνονα, την οποία βοήθησε να παραμείνει στην ίδια κατηγορία, σκοράροντας 11,7 πόντους και 20 τρίποντα σε 26 αγώνες.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Χαλκίδα, Φίλιππο Βέροιας , αλλά και στην Δόξα Λευκάδας, με την οποία πανηγύρισε και την άνοδο στην Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Πεταλωτή. Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος καλωσορίζει τον Τριαντάφυλλο στην οικογένεια του Γ.Σ. Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».