Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

O Σίλας Τσούμας στον Γ. Σ.Φαρσάλων.

Ο Γ. Σ.Φαρσάλων, μετά την ανανέωση με τον Δημήτρη Δέσπο, προχώρησε και στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση, καθώς συμφώνησε με τον νεαρό ταλαντούχο Σίλα Τσούμα, ο οποίος τα δυο προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στην Α2 με τον Ερμή Αγιάς.


Ο Τσούμας που είναι 21 ετών έχει ύψος 1.90 , αγωνίζεται στην περιφέρεια ως γκαρντ και είχε συνολικά την τελευταία διετία 40 συμμετοχές στην Α2, έχοντας 1,2 πόντους ανά παιχνίδι, και πλέον εμφανίζεται έτοιμος για το επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπου θα συναντήσει εκ νέου  τον Γρηγόρη Γιασσάρη, ο οποίος ήταν ο προπονητής ο οποίος την πήρε από τον ΓΣ Λάρισας και τον έφερε στον Ερμή. Και με τον Γυμανστικό ο ταλαντούχος αθλητής αγωνίστηκε στην Α2, έχοντας πολύ καλά νούμερα (4,2 π., 2,4 ριμπ.) και σίγουρα θα βοηθήσει τα μέγιστα τα Φάρσαλα στην τρίτη του σεζόν στη Β’ Εθνική κατηγορία. Σημειωτέον πως ο Σίλας είναι γιος του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Τάκη Τσούμα.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου τον καλωσόρισε στην οικογένεια του Γ. Σ.Φαρσάλων και του ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.