Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Στον Γ.Σ.Νίκαιας ο Παναγιώτης Δαουλάρης


Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Νίκαιας   δεν άργησε να πραγματοποιήσει και την δεύτερη μεταγραφική προσθήκη, καθώς μετά τον Νίκο Γεωργόπουλο, ενέταξε στο δυναμικό του και τον φόργουορντ Παναγιώτη Δαουλάρη .


Ο Δαουλάρης αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα και διαθέτει ηγετικά χαρίσματα στο παρκέ που χωρίς καμία αμφιβολία θα βοηθήσει αρκετά τους νεαρότερους παίχτες  του ρόστερ με την παρουσία του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Δαουλαρη, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 2-3, με εμπειρία στην Α1 Εθνική και στις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα: Πανιώνιος (Α1) , Αρίωνας (Α2), Παπάγου (Α2), Ιωνικός Νίκαιας (Β’ Εθνική), Ραφήνα (Γ’ Εθνική) Αιγίου (Β’ Εθνική), Κορίνθου (Γ’ Εθνική), Κόροιβου Αμαλιάδας (Β’, Γ’ Εθνική), Ερμή Αγιάς (Β,Γ Εθνική) κλπ. Επίσης συμμετείχε και σε ομάδες της ΕΣΚΑΘ (Σοφάδες, ΓΣΕ Ελασσόνας κλπ).

Του ευχόμαστε μια επιτυχημένη χρόνια με υγεία και τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια του προς το σύλλογο στην προσπάθεια που κάνει στην Α1 τοπική κατηγορία Θεσσαλίας, σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο!»