Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Αποχαιρέτησε τον Ερμή Αγιάς ο Λάππας.


Παρελθόν μετά από  μια επιτυχημένη πορεία, αποτελεί για τον Ερμή Αγιάς ο Γιώργος Λάππας, που με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ευχαριστεί τον πρόεδρο Ριζούλη Θοδωρή, την  Διοίκηση , καθως και τους προπονητές και συμπαίκτες του.



Αναλυτικά :
Μετά από μια υπέροχη χρονιά στον Ερμή Αγιάς Γ.Σ. Ερμής Αγιάς-Λάρισας Γ.Σ. ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΓΙΑΣ "Ο ΕΡΜΗΣ" η συνεργασία μας φτάνει στο τέλος της.

Μια χρονιά πετυχημένη για εμένα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου για τη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, τις σχέσεις που δημιουργήσαμε, το stuff και τη διοίκηση που προσπάθησε να μη μας λείψει τίποτα.

Επίσης θα σταθώ στον πρόεδρο της ομάδας Κύριο Θοδωρή Ριζούλη Rizoulis Apples έναν άνθρωπο ερωτευμένο με το μπάσκετ και την ομάδα του που κάνει τα πάντα για να τη φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, εύχομαι λοιπόν να πραγματοποιηθούν όλα του τα όνειρα και οι στόχοι που έχει βάλει γιατί στις μέρες μας σπανίζουν τέτοιοι παράγοντες και αυτός πραγματικά το αξίζει.

Τέλος δεν γίνεται να μη σταθώ στον άνθρωπο - παίκτη - ηγέτη - σημαία της ομάδας Νέστορα Κόμματο. Κάθε μέρα μαζί του ήταν σχολείο. Χωρίς να έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, ήταν ο άνθρωπος που θα σου μιλήσει και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει για το καλό της ομάδας, αλλά και εσένα σαν αθλητή. Όποιος τον έχει ζήσει ξέρει.. Ευχαριστώ για όλα Νες!»