Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Γ.Σ.Σοφάδων : Πήρε Βούλγαρη , ανανέωσε με Παπαϊωάννου



Δυναμικά συνεχίζει να κινείται ο Γ.Σ.Σοφάδων για την ενίσχυση του ρόστερ του, καθώς μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σπύρο Παππά και  τις ανανεώσεις των Ζωιτσάκου, Ψυχογιού , πρόσθεσε στο δυναμικό του και τον Βούλγαρη Χρήστο από τον Ολυμπιακό Καρδίτσας , ενώ θα συνεχίσει την συνεργασία με τον Στέφανο Παπαϊωάννου.

Να θυμίσουμε ότι ο Χρήστος Βούλγαρης που έχει παραστάσεις και από εθνικές κατηγορίες με την ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας , είναι 24 χρονών , έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται στις θέσεις  φόργουορντ και σέντερ .

Την περσινή χρονιά στον Β΄ομιλο της Α2 ΕΣΚΑΘ σημείωσε 224 πόντους σε 16 συμμετοχές με 11 τρίποντα , και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Αντίστοιχα ο Παπαιωάννου που παίζει στις θέσεις 3-4, ήταν ο δεύτερος σκόρερ των Σοφάδων με 267 πόντους  και 17 τρίποντα .

Η ανακοίνωση:
«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Παπαϊωάννου Στέφανο.

Ο Παπαϊωάννου αγωνιζόμενος στις θέσεις 3-4 αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της κατηγορίας και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια του συλλόγου για διάκριση.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων επίσης ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Βούλγαρη Χρήστου. Ο 24χρονος παίκτης αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στο σύνολο του Σπύρου Παππά.

 Το Δ.Σ. του συλλόγου τους εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία και πιστεύει ότι μαζί θα φθάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.»

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.