Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Το αντίο και τα "ευχαριστώ" του Νάσου Μίζιου στον Αστέρα .


Ο Νάσος Μιζιος , υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Αστέρα , με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την απόφαση του να αποχωρήσει μετά από 3 χρόνια από την ομάδα , ευχαριστώντας την Διοίκηση τους γονείς και τους αθλητές  του συλλόγου.


Αναλυτικά:
«Πριν από 3 χρόνια δέχτηκα με χαρά την πρόταση του Αστέρα και του Προέδρου του κ. Μπαζάκη Κ. να αναλάβω υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Οι στόχοι που τέθηκαν από κοινού, ήταν η αναβάθμιση όλων των προπονητικών δεικτών, η οργάνωση των τμημάτων και η ενίσχυση της εξωστρέφειας του συλλόγου.

Αρκεί να επισκεφθεί κάποιος την ομάδα του AsterasbasketballAcademy για να διαπιστώσει το πλήθος και την ποικιλία των δραστηριοτήτων (αγωνιστικές, κοινωνικές και παιδαγωγικές) που επιτεύχθηκαν τα 3 αυτά χρόνια πάντα με την βοήθεια και την στήριξη της Διοίκησης και των γονέων.

Όλοι αυτό το χρονικό διάστημα πορεύτηκα με κύριο γνώμονα την βελτίωση των μπασκετικών δεξιοτήτων των αθλητών αλλά και την ενίσχυση των αξιών_αρχών που πρέπει να μας διέπουν ως άνθρωποι.

Όμως για μένα, έφθασε εκείνη η στιγμή που ένιωσα ότι για λόγους προσωπικούς και ψυχολογικούς δεν θα μπορούσα να συνεχίσω με την ίδια ορμή και όρεξη που πρέπει να έχει ένας προπονητής που σέβεται πάνω από όλα τον εαυτό του!

Γι αυτό λοιπόν πήρα την πολύ δύσκολη απόφαση να μην συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και για 4η χρονιά.

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Αστέρα και κυρίως τον κ. Μπαζακη Κων/ο για την δημιουργική συνεργασία και την στήριξη του που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, την Eleni Koltsida για την πολύτιμη και αφιλοκερδή βοήθεια της σε όλα τα δρώμενα του συλλόγου ως έφορος του Παιδικού και όχι μόνο τμήματος, καθώς και τους γονείς των παιδιών που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και με στήριξαν καθολη της διάρκεια της θητείας μου ως προπονητής!

Μα πάνω από όλα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ευχαριστώ στους αθλητές του Αστέρα για τις ανεπανάληπτες εμπειρίες που ζήσαμε και τα όμορφα συναισθήματα που βιώσαμε!
Καλή συνέχεια και Καλό καλοκαίρι σε όλους μας!
Μίζιος Νάσος»