Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Κοντά σε συμφωνία με Κουτσουκέρα ο Ερμής Αγιάς.


Ο Ερμής Αγιάς έχει αποδείξει ότι κοιτάζει μπροστά, και λειτουργεί έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο το Θεσσαλικό στοιχείο.

Έτσι, σύμφωνα με ρεπορταζ του basketa.gr , θέλει να προχωρήσει στην τρίτη του σεζόν στην Α2 Ανδρών, έχοντας σε πρώτο πλάνο τον Λαρισαίο προπονητή, Βαγγέλη Κουτσουκέρα, ο οποίος είναι έτοιμος να ξανά κάνει το βήμα παραπάνω, και να οδηγήσει ως πρώτος προπονητής μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Διετέλεσε προπονητής με σημαντικές διακρίσεις στις ομάδες ΑΕΛ, ΕΑΛ, Ολύμπια Λάρισας, Τρίκαλα, Γ.Σ. Αμπελώνα, ενώ αποτέλεσε επί σειρά ετών μέλος του προπονητικού τιμ του Ολυμπιακού όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδος, ένα ευρωπαϊκό και ένα διηπειρωτικό Κύπελλο.

Την χρονιά που μας άφησε εργάστηκε στον Πανιώνιο, ενώ υπήρξε υπεύθυνος ανάπτυξης και σχεδιασμού της ακαδημίας μπάσκετ του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Λάρισας από το 1996-2000, με μεγάλη δράση στα κοινά της Λάρισας. Ο καθηγητής φυσικής αγωγής πήρε ενεργό μέρος και στις τελευταίες εκλογές, και έτσι με το ενδιαφέρον να είναι σοβαρό, ενδέχεται να αποτελέσει τον πρώτο προπονητή τη νέα σεζόν στην προσπάθεια του Ερμή Αγιάς.

O 53χρονος τεχνικός έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής  στην Ολύμπια Λάρισας (τόσο σε Α1 όσο και Α2), ενώ αναδειχθεί δυο φορές πρωταθλητής στην Γ Εθνική με την ομάδα Α.Σ. Τρίκαλα αλλά και με την ΕΑΛ, με τις οποίες συνέχισε να κάθεται στον πάγκο και κατά την παρουσία τους στην Β Εθνική κατηγορία. Από το 2012 βρέθηκε στον Ολυμπιακό, δίπλα σε σπουδαίους προπονητές, και ολοκλήρωσε τη χρονιά στον Πανιώνιο.

Πηγή: basketa.gr