Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Νίκη της Εθνικής Εφήβων επί των Τιτάνων Παλαμά στο πλαίσιο αθλητικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του Γ. Σ. «Οι Τιτάνες» (Φώτο)

Η Εθνική Εφήβων επικράτησε 72-52 των Τιτάνων Παλαμά στην Καρδίτσα. Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαμά για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του Γυμναστικού Συλλόγου «Οι Τιτάνες».  Αύριο (28/12) η Εθνική Εφήβων θα αντιμετωπίσει στα Τρίκαλα τον Αίολο (17.00).


Οι νεαροί ελπιδοφόροι αθλητές της Εθνικής που αποτελούν το «αύριο» του Ελληνικού μπάσκετ αποζημίωσαν τους 100 και πλέον θεατές στο κλειστό του Παλαμά που ήρθαν να τιμήσουν το τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων των Τιτάνων, με το τελικό 52-72 να μην έχει καμία σημασία, σε ό,τι αφορά τις στατιστικές και τους αριθμούς.

Εξάλλου, οι Παλαμιώτες δεν είχαν στη διάθεση τους, τους Τσατάλα και Σκουφεζή, ενώ ο αγώνας είχε, όπως είπαμε διαφορετικό χαρακτήρα και ένταση.

Το παρών στο γήπεδο  έδωσε ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βάιος Μπακαβέλος, μέλη της τωρινής και των παλαιότερων διοικήσεων του Γ.Σ. Τιτάνες, αθλητικοί και πολιτικοί φορείς, αθλητές εν ενεργεία και βετεράνοι του Συλλόγου και φίλοι της ομάδας.

Τιτάνες Παλαμά - Εθνική Εφήβων 52-72
Τα δεκάλεπτα: 13-28, 30-44, 41-54, 52-72
Διαιτητές: Κοντογιάννης-Γκέκας
Τιτάνες Παλαμά (Π. Γκουγκουτούδης): Τσούμας, Σ. Φαλιάκης, Μακρής, Γκογκίδης, Χρ. Ζωιτσάκος, Μπακαβέλος, Φαλάγγας, Σαλάι, Αρχοντούλης, Ξένος, Σφακιανός.
Εθνική Εφήβων (Γ. Βλασσόπουλος): Βησσαρίου, Τόλα, Κοντούδης, Κωστόπουλος, Γκίκας, Φιλίππου, Φίλλιος, Παπασάβογλου, Τανούλης, Μερμίγκης, Βαζούκης, Κόνσουλας.












Πηγή:karditsapress.gr