Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Πήρε το Βολιώτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό η Νίκη .


Η Νίκη Βόλου  πήρε το τοπικό ντέρμπι του Βόλου με τον Ολυμπιακό, επικρατώντας εντός έδρας με 81-72.

Αυτή η νίκη οδήγησε την ομάδα του Κοσμάτου να σκαρφαλώσει μόνη πρώτη  στο βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Ξεπερνώντας το αρχικό μούδιασμα και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ η Νίκη κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ στο τέλος της πρώτης περιόδου και να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Σε ανακοίνωσή της η Νικη Βόλου αναφέρει:
«Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου συγχαίρει τους παίκτες και το προπονητικό team της ομάδας μας για την αγωνιστικότητα και το πάθος τους που είχαν σαν αποτέλεσμα τη νίκη, καθώς και την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για την ανταγωνιστικότητα της και το μπάσκετ που έπαιξε και της εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ξεχωριστή μνεία οφείλουμε να κάνουμε στον υπέροχο κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο, δημιούργησε μια απίστευτη ατμόσφαιρα και σε κόσμια πλαίσια, μακριά από συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τη νοοτροπία της Νίκης Βόλου, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα μας να πάρει τη νίκη. Σας ευχαριστούμε πολύ και να είστε σίγουροι ότι διοίκηση, παίκτες και προπονητικό team θα κάνει τα πάντα για να συνεχίσει να σας δίνει χαρές.

Ο κόσμος του Βόλου διψάει για μπάσκετ, οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, το Βολιώτικο μπάσκετ έχει πολλά να δώσει και η απόδειξη για όλα αυτά είναι ο σημερινός αγώνας γιορτή!

Συγχαρητήρια σε όλους! Συνεχίζουμε...»

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου 81-72
Δεκάλεπτα: 21-20, 41-39, 63-54, 81-72
Διαιτητές: Παζώλης-Καρακώστας (Γκουντελιάς)
Νίκη Βόλου (Κοσμάτος):  Βερτζάγιας 4, Καραγεώργος 15 (3), Σιμάκης 4, Ακούνια-Ρόχας, Κουτίνας 19, Παρασκευάς 6, Τσώλης 9, Τάσσος 9, Δελεντζές, Σταυροθεόδωρος, Σαριμπαλίδης 15 (3), Αναγνωστίδης.
Ολυμπιακός Βόλου (Βλιώρας): Αγγελοκωστόπουλος, Μπεκρής 7 (1), Μπούρας 7 (1), Ίλτσογλου 11 (1), Καραμήτσος 8 (2), Μπόγδανος 27 (2), Σπανόπουλος, Μπουσκολίτης, Σκαμάγκας, Ευτυχίδης 2, Μούμογλου 10 (1), Χροναίος.