Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Με όπλα τη διάθεση και τον κόσμο του κόντρα στον Οίακα Ναυπλίου ο Α.Σ.Κ.


Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο, αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Οίακα Ναυπλίου για την 7η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.

Η αποτελεσματικότητα της έδρας θα κρίνει πολλά στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Α.Σ.Κ. να θέλει να εκμεταλλευθεί το πλεονέκτημα του γηπεδούχου, αλλά και τη στήριξη των φιλάθλων στο νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο της πόλης .

Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, οι μικροτραυματισμοί στη διάρκεια της εβδομάδας ξεπεράστηκαν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητικού τιμ, εκτός του Σωτήρη Μπιλλή, ο οποίος ήδη μπαίνει σταδιακά στο ρυθμό των προπονήσεων και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD, θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας δύσκολης ομάδας, του Οίακα Ναυπλίου, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα έμπειρο και συμπαγές σύνολο, στο οποίο μετέχουν δυο πρώην παίκτες του Α.Σ.Κ., ο Σέρβος σέντερ Στέφαν Τζόρτζεβιτς, αλλά και ο Παντελής Σκορδάς.

Κ.Κομποδιέτας και Β.Παπαδόπουλος μίλησαν για τον αγώνα του Σαββάτου
Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Κομποδιέτας, δήλωσε για τον αγώνα απέναντι στον Οίακα Ναυπλίου: «Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν δύσκολη, με τρία παιχνίδια σε οκτώ ημέρες, κάτι που θα επαναληφθεί, καθώς από το Σάββατο ξεκινάμε μια δεύτερη τριάδα με εμβόλιμο αγώνα την Τετάρτη. Σε ότι αφορά το ματς με τον Οίακα Ναυπλίου, έχουμε προετοιμαστεί και ολοκληρώσει το σκάουτινγκ και πρέπει στο γήπεδο να γίνουν όλα όσα έχουμε πει. Οι παίκτες μας δείχνουν διάθεση και θέληση για τη νίκη και πιστεύω πως ο κόσμος θα βρεθεί δίπλα μας και τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα στήριξή του».

Ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Παπαδόπουλος, τόνισε για το επερχόμενο ματς : «Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, η οποία αν και πρωτοεμφανιζόμενη είναι  έμπειρη διαθέτοντας παίκτες με πορεία στο μπάσκετ και επίσης, πέτυχε το προηγούμενο Σάββατο μια ευρεία νίκη απέναντι στο Αγρίνιο, επομένως ο Οίακας έρχεται στην Καρδίτσα με καλή ψυχολογία. Εμείς προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα στη Βέροια, που μας στοίχισε. Τις τελευταίες ημέρες δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες μας και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφορά για την ομάδα και πιστεύω πως με τη βοήθειά του, θα επιστρέψουμε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις».

Με διαιτητές τους κ.κ. Ξενικάκη, Λουλουδιάδη και Αγραφιώτη, το παιχνίδι ξεκινά στις 5 μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.