Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ηττήθηκε από τον ανώτερο Παναθηναϊκό η Λάρισα - Δηλώσεις Πεδουλάκη , Φραγκιά


Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά προσπάθησαν ηττήθηκαν δίκαια και φυσιολογικά από τον ανώτερο Παναθηναϊκό με 110-68.



Σ’ ένα σχεδόν κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο οι φίλοι του μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν θέαμα, με την ομάδα της Λάρισας να «παλεύει» σε κάθε φάση και με τον Βασίλη Φραγκιά να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφέστατα ανώτερος, το ματς δεν αντέχει σε κριτική και έφτασε στην επιβλητική νίκη με 110-68.

Λάρισα - Παναθηναϊκός 68-110
Δεκάλεπτα: 15 - 29, 36 - 54, 52 - 85, 68 – 110
ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (Βασίλης Φραγκιάς): Παπαντωνίου 12(1), Παρκς 14, Χάρις 4(1), Χάμιλτον 6(2), Μπερχανεμέσκελ 20(2), Σπυρόπουλος, Χείλαρης 2, Τσιλούλης 3(1), Λόλας, Βαβάτσικος 7(1), Φλόιντ, Τσιρογιάννης.
Παναθηναϊκός (Αργύρης Πεδουλάκης): Καλάθης 11(3), Τόμας 14, Μπέντιλ 7(1), Φριντέτ 12(3), Ουάιλι 6, Παπαγιάννης 3, Παπαπέτρου 10, Παππάς 9(1), Βουγιούκας 4, Ράις 14(4), Μήτογλου 8, Τζόνσον 12.


Δηλώσεις
Αργύρης Πεδουλάκης (Προπονητής Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ): «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μας άρεσε η διάθεση που δείξαμε. Είχαμε πάρα πολλές ασίστ και στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε να διαχειριστούμε πέντε παιχνίδια σε δέκα ημέρες. Καλή συνέχεια στη Λάρισα, ομάδα η οποία εκπροσωπεί μια μεγάλη περιφέρεια. Εύχομαι καλή συνέχεια. Για τη Λάρισα είναι νωρίς ακόμη. Ο προπονητής έχει την τεχνογνωσία. Η εμπειρία μου, μου λέει πως εάν μείνεις ψύχραιμος, στο τέλος τα καταφέρνεις. Η εμπειρία παίζει ρόλο».

Βασίλης Φραγκιάς (Προπονητής Λάρισας): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τη νίκη. Δεν αντέχει κριτική ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων. Ξέραμε και πριν το παιχνίδι πως ήταν η πιο δύσκολη αποστολή για εμάς το ματς αυτό. Μας προβληματίζουν όμως άλλα πράγματα. Όπως καταλάβατε ο Ρέινολντς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας. Ψάχνουμε δύο νέα παιδιά που μαζί τον Πάρη Μαραγκό θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Θα έχουμε δύο ακόμη Αμερικανούς στη περιφέρεια για να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει έως το τέλος του πρώτου γύρου. Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Έχουμε μια εβδομάδα διακοπή για να δουλέψουμε για το υπόλοιπο του πρώτου γύρου. Είναι δύσκολο για έναν προπονητή να αλλάζει παίκτες μέσα στη σεζόν. Σίγουρα έγιναν λάθη και από μένα και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Ο Μαραγκός καλύπτει το κενό του Φλόιντ και θα ψάξουμε δύο παίκτες στη περιφέρεια. Εκεί έχουμε εστιάσει το πρόβλημα μας».