Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Ολοκληρώθηκε το προπονητικό camp 3Χ3 αγοριών U14 στο Τσοτύλι (Φωτορεπορτάζ)

Στο Τσοτύλι από 24 έως 28 Οκτωβρίου χτύπησε η καρδιά του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με τη διεξαγωγή τουρνουά 3 on 3 και προπονητικού camp αγοριών U14 σε συνδιοργάνωση των F.I.B.A. , Ε.Ο.Κ. , Δήμου Βοΐου και Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.


Οι 61 επίλεκτοι νεαροί αθλητές από όλη την Ελλάδα γεννηθέντες το 2006 και 2007 προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του Τεχνικού Συμβούλου Εθνικών Ομάδων κ. Κώστα Μίσσα, των Ομοσπονδιακών Προπονητών κ.κ.Χρήστου Σγουρίτσα και Θεόδωρου Αστεριάδη καθώς και των περιφερειακών συνεργατών προπονητών Γιάννη Καρακατσούνη ,  Μιχάλη Πετράκη, Δημήτρη Μανωλιτσάκη, Γιάννη Μπιτζάνη  και Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο.

Παρόντες στο τουρνουά ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης κ.Λάζαρος Σαββίδης ,  το μέλος της ΕΟΚ κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, ενώ την Κυριακή εδωσε το παρόν και ο γ.γ. της ΕΟΚ κ. Τάκης Τσαγκρώνης.

Να σημειώσουμε ότι από το Τσοτυλι άρχισε η επιλογή που θα φθάσει στους Μολάους το καλοκαίρι με την τελική επιλογή ...για την Εθνική ομάδα Παμπαίδων