Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Επίσκεψη Γιώργου Βασιλακόπουλου στην Καρδίτσα και στο νέο κλειστό.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου της ΕΟΚ κ.Γιώργου Βασιλακόπουλου στην Καρδίτσα και στο νέο κλειστό


Ο πρόεδρος της ΕΟΚ βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο υπερσύγχρονο κλειστό της Καρδίτσας, λίγο μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της ανδρικής ομάδας του ΑΣΚ και γνώρισε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Παρόντες στην επίσκεψη που διοργάνωσε ο Α.Σ.Καρδίτσας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωστής Νούσιος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κ.Σ.Δ. Α.Ε. που είναι χορηγός της ομάδας του ΑΣΚ, καθώς και η διοίκηση του Α.Σ.Κ.

Όλοι οι παρόντες δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το νέο κλειστό και τόνισαν πως αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία για την προοπτική του αθλητισμού της περιοχής. Κάλεσαν ταυτόχρονα, όλους τους φιλάθλους της Καρδίτσας να δώσουν το παρών στον πρώτο αγώνα του Α.Σ.Κ. που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο, στις 2 Νοεμβρίου με αντίπαλο το Χαρίλαο Τρικούπη, αναφέροντας πως αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Καρδίτσας να δείξει τη στήριξη της στον αθλητισμό της περιοχής σε ένα υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο.