Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Παρουσίαση Φανέλας - χορηγών από την ΚΑΕ Λάρισα (Φώτο+vid)

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ  παρουσίασε την καινούργια φανέλα της ομάδας αλλά και τους χορηγούς , που στηρίζουν φέτος την μεγάλη  προσπάθειά της στην Basket League, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης .


Η εκδήλωση , που την παρουσίαση έκανε ο δημοσιογράφος Αντρέας Γιουρμετάκης. ξεκίνησε με ένα βίντεο στο οποίο παίκτες και τεχνική ηγεσία προσκαλούσαν τον φίλαθλο  κόσμο της Λάρισας να στηρίξει την ομάδα με την δυναμική του παρουσία στο γήπεδο.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Θεόδωρος Ριζούλης , ο οποίος αφού  ευχαρίστησε τις χορηγούς εταιρείες για την στήριξή τους σ' αυτό το νέο και μεγάλο εγχείρημα, απευθυνόμενος στους φιλάθλους της Λάρισας τόνισε: "Καλώ τους Λαρισαίους φιλάθλους να έρθουν κοντά μας και να στηρίξουν αυτή την προσπάθειά μας. Η ομάδα ανήκει στην Λάρισα και θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Σας χρειαζόμαστε κοντά μας".


Κατόπιν οι παίκτες παρουσίασαν τις τρεις εμφανίσεις της ομάδας, που κυριαρχεί το Αρχαίο θέατρο της Λάρισας, σήμα κατατεθέν της πόλης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Αρχαίο θέατρο της Θεσσαλίας με χωρητικότητα 10.000 θεατών και οικοδομήθηκε στο τέλος του 3ου αιώνα π.χ. κατά την διάρκεια της βασιλείας του Βασιλιά Φιλίππου Ε' της Μακεδονίας.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των χορηγών εταιριών. Εκπροσωπώντας την εταιρεία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ Α.Ε.Β.Ε χαιρετισμό απηύθυνε ο κος Μουγκαλιάς, ενώ εκ μέρους της Upl ο κος Γιώργος Γραβαλάς  (vid).

Στο τέλος βγήκαν και οι καθιερωμένες φώτο των χορηγών με τις νέες φανέλες.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ:
ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ Α.Ε.Β.Ε., Upl, AGRIPRO, APERON INSURANCE, COMPO HELLAS, ELANCO, ELLAGOUP, EMPHTON, EXALCO, FARMACHEM, HAIFA HELLAS GROUP, HELLAFERM, HORIZON, MATI MATI, MIKEL, PIZZA FAN, ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ, ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ, ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ, K&NE.