Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσημο ξεκίνημα με Αγιασμό για τον Α.Ο.Τρίκαλα. (φωτορεπορτάζ)


Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου, ο Αγιασμός της ομάδας μπάσκετ του Α Ο Τρίκαλα ενόψει των υποχρεώσεων της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.

Σύσσωμη η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΤ με τον πρόεδρο Κώστα Παρδάλη και της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ με επικεφαλή τον Αχιλλέα Βανταλή, υποδέχθηκαν τους αθλητές και το προπονητικό τιμ αλλά και τους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή του Αγιασμού.

Βρέθηκαν στο κλειστό , οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα Κατερίνα Παπακώστα και Αθανάσιος Λιούτας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας πολιτισμού-αθλητισμού και δημοσίων σχέσεων Άκης Αναστασίου, ο πρόεδρος της e trikala Ιωάννης Κωτούλας, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μιχάλης Λάππας, ο πρώην πρόεδρος των διαιτητών καλαθοσφαίρισης Νίκος Χλωρός ενώ την ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα εκπροσώπησε ο Ζήσης Κατσαντώνης και τον σύλλογο χαντμπολ του Α Ο Τρίκαλα οι Κώστας Τρίχας και Χάρης Καλλιάρας.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους προς την ομάδα, άπαντες ευχήθηκαν το καλύτερο ξεκίνημα της νέας ομάδας μπάσκετ του Α Ο Τρίκαλα , υγεία και επιτυχίες , αλλά και την στήριξη τους σε ότι χρειαστεί ο σύλλογος.

Επικράτησε μια ιδιαίτερη θερμή ατμόσφαιρα σε οικογενειακό κλίμα και φαίνεται ότι ο μπασκετικός ΑΟΤ θα τύχει συμπαράστασης και στήριξης απ΄ όλους.

Την τελετή του Αγιασμού ετέλεσαν ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης Αλέξιος και ο Αρχιμανδρίτης Άνθιμος της εκκλησίας του Αγίου Κοσμά.