Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλική νίκη επί του Ίωνα για τη Νίκη Βόλου- Σοβαρός τραυματισμός Φρουσκλιά (Φώτο)


Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η Νίκη Βόλου επικράτησε του Ίωνα με 88-79, στο πρώτο ανοιχτό προς το κοινό εντός έδρας φιλικό παιχνίδι της.



Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο σοβαρός (από ότι φαίνεται) τραυματισμός του Μιχάλη Φρουσκλιά στο γόνατο, στο 2ο μόλις λεπτό του αγώνα. Ακριβέστερη εκτίμηση για τον τραυματισμό θα γίνει μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί σήμερα το απόγευμα.

Απέναντι σε μια από τις δυνατότερες ομάδες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, ο coach Κοσμάτος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει 14 παίκτες και να δοκιμάσει πολλά σχήματα, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Παρασκευάς που αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού και ο νεαρός Αναγνωστίδης.

 Η ομάδα του Ίωνα έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Γ εθνικής.  Οι παίκτες τουΛάμπρου Πρέκα   έδειξαν πάθος και ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Σύσσωμο το Δ.Σ.  άλλα και οι παίχτες του Ίωνα ευχήθηκαν στον Μιχάλη Φρουσκλιά περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορα πίσω δυνατός.


Τα δεκάλεπτα: 33-25, 54-39, 74-62, 88-79
Νίκη Βόλου (Κοσμάτος - Καραγιώργος): Σαριμπαλίδης, Βερτζάγιας, Καραγιάννης, Σιμάκης, Καραγέωργος, Κουτίνας, Καρπέτης, Τσώλης, Φρουσκλιάς, Κουτσούκης, Ακούνια, Σταυροθεόδωρος, Δελεντζές, Τάσσος
Ιωνας (Πρέκας): Κουμπούνης , Σιδερής , Πρέκας , Ζήσης , Τσελεπής , Μαντζουράνης , Παλαμιώτης , Γιαδίνης, Παπαδούλης , Χρηστομάνος , Παυλόπουλος , Φοινικόπουλος






 

Περισσότερες φώτο: εδώ