Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στους άντρες και γυναίκες του Απόλλωνα

Με προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις στην ανδρική και γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας.


Μετά την αποχώρηση του ΑΣΚ από το παλιό κλειστό και μετάβαση στο νέο, παίκτες και προπονητές ευελπιστούν ότι θα υπάρξουν κάποιες επιπλέον ώρες για τις προπονήσεις της αντρικής και γυναικείας ομάδας μιας και οι υπάρχουσες δεν καλύπτουν τις ανάγκες των δύο τμημάτων , ειδικά για την γυναικεία η οποία εφέτος βάζει ψηλά τον πήχη και αναμένεται αφού λύσει το οικονομικό πρόβλημα να λάβει μέρος στα μπαράζ εφόσον βέβαια εξασφαλίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Θεσσαλίας.

Ο κορμός έχει μείνει ο ίδιος με την προσθήκη μιας νέας φοιτήτριας η οποία αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4 και θα ανεβάσει σημαντικά το επίπεδο της ομάδας. Είναι αρκετά έμπειρη προερχόμενη από ομάδα που έπαιζε στην Α' ΕΣΚΑ, ένα πρωτάθλημα πολύ δυνατό , εφάμιλλο της Α2 εθνικής κατηγορίας του Βορρά.

Η ανδρική ομάδα θα προσπαθήσει  καταρχάς για τη σωτηρία της, γιατί εφέτος υποβιβάζονται από τις 11 ομάδες οι 4 και στη συνέχεια για μία καλή θέση. Και εδώ ο κορμός παραμένει ο ίδιος με την προσθήκη του Νίκου Παπαστολόπουλου που επέστρεψε από τις σπουδές του και αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4.