Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Κώστας Σδράκας:«Με τους παίκτες που έχουμε η ομάδα πάει για άνοδο.»


Στην πρωινή αθλητική εκπομπή το FM100 μίλησε ο προπονητής των Ικάρων Κώστας Σδράκας ο οποίος ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η άνοδος, πλέκοντας το εγκώμιο των παικτών του.



Αναλυτικά…

Για το πώς έχει προχωρήσει η προετοιμασία: Δόξα  τον Θεό η ομάδα είναι ατραυμάτιστη. Μόνο ένα θεματάκι έχουμε με τον Φώτη τον Μπαρμπαρούση που το πολεμάμε σιγά σιγά. Προπονούμαστε σκληρά και προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Όλα έχουν πάει πολύ καλά… Καλύτερα από ότι θα περίμενα. Τα παιδιά που έμειναν αλλά και οι νέοι παίκτες έχουν γίνει σχεδόν ένα. Αυτό βέβαια το δουλεύουμε και στην προπόνηση με αρκετή κουβέντα.



Για την τελευταία προσθήκη… αυτή του Κατσαρέ: Είμαστε πολύ τυχεροί που ήρθε ο Νίκος στην ομάδα. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Ήταν το κομμάτι που έλειπε από το πάζλ. Μένει τώρα να δουλέψουμε στο γήπεδο για να φτιάξουμε τους αυτοματισμούς μας.



Για την συνολική παρουσία  των έμπειρων παικτών στο ρόστερ: Σίγουρα η παρουσία τους έχει ανεβάσει το επίπεδο αλλά το δύσκολο στο να κάνεις χημεία είναι να πετύχεις και τους σωστούς χαρακτήρες… Να έχεις καλά παιδιά στην ομάδα. Οι παίκτες που ήρθαν είναι επαγγελματίες. Εκείνοι που έμειναν έχουν επίσης πολύ καλό χαρακτήρα και αυτό πιστεύω ότι θα μας δέσει σαν ομάδα.



Για το αν υπάρχει άγχος: Δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή χωρίς άγχος… Το έχουμε πάντα διότι κάθε χρονιά μπαίνει και ένας στόχος. Για φέτος… δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε. Με τους παίκτες που έχουμε η ομάδα πάει για να αλλάξει κατηγορία.



Για τα φιλικά που μένουν: Θα παίξουμε το Σάββατο στις 5.00 στο Δημοτικό Κλειστό της Κατσιμίδου με την Αναγέννηση Καρδίτσας και θα δώσουμε και ένα φιλικό στην Καρδίτσα. Μπορεί να κλείσουμε και ένα την Τετάρτη ανάλογα με το αν θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα. Αλλιώς θα προπονηθούμε κανονικά.