Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Πρώτη προπόνηση για τον ΑΣΚ, με όνειρα, ελπίδες αλλά και πολλή όρεξη για δουλειά !!!


Πρεμιέρα σήμερα για την ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με όλους τους παίκτες να δίνουν το "παρών" , εκτός του Λεωνίδα Τριανταφύλλου , δίνοντας όλοι την υπόσχεση να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους τη νέα χρονιά.

Με καλή διάθεση και μεράκι, η πρώτη αυτή συγκέντρωση άρχισε με την καθιερωμένη ομιλία των ιθυνόντων του ΑΣΚ, με τους κ. Θωμά και Χρήστο Δεληγιάννη να παίρνουν αρχικά το λόγο, να εύχονται υγεία και επιτυχίες και να τονίζουν ότι χρειάζεται δουλειά και πίστη για να κυλήσει η σεζόν στα επιθυμητά επίπεδα. Τόνισαν αμφότεροι ότι η διοίκηση θα είναι στο πλευρό τους σε ό,τι τους ζητηθεί και ότι υπάρχουν οι καλύτερες προϋποθέσεις για να χτιστεί κάτι καλό με τους παλιούς και τους νέους αθλητές.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κώστας Κομποδιέτας που αρκέστηκε σε λίγα αλλά ουσιώδη λόγια, ως -άλλωστε- ένα από τα πιο παλαιά μέλη του Συλλόγου. Ζήτησε ταπεινότητα, ομοψυχία και έριξε το βάρος στη δουλειά, με το πρόγραμμα να έχει αρχικά έμφαση στη φυσική κατάσταση. Οι ρυθμοί σταδιακά θα ανεβαίνουν ενώ θα ακολουθήσουν τα πρώτα φιλικά που μάλιστα θα έχουν ανεβασμένο συντελεστή δυσκολίας, αφού θα περιλαμβάνουν αντιπάλους από την Basketleague.




Για περισσότερες φώτο :karditsapress.gr