Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Πανέτοιμη η ακαδημία Μπάσκετ της ΑΕΤ για την νέα χρονιά!


Μια πετυχημένη χρονιά έκλεισε για την ΑΕΤ στο μπάσκετ, αφού κατάφερε η ανδρική της ομάδα να ανέβει κατηγορία και να αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΣΚΑΘ.



Παράλληλα όλα τα τμήματα υποδομής λειτούργησαν άψογα, με αποτέλεσμα την πολύ καλή παρουσία  στα πρωταθλήματα υποδομής. Το επιστέγασμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία της ΑΕΤ είναι η συμμετοχή «δικών» της παιδιών στην ανδρική ομάδα!

Οι άνθρωποι της Ακαδημίας της ΑΕΤ με την υποστήριξη των γονιών, βάζουν νέους στόχους και ήδη οργανώνουν την Ακαδημία για την νέα σεζόν. Μία σεζόν που θα είναι και πάλι γεμάτη, τόσο από προπονήσεις όσο και από αγωνιστική δράση, αφού τα παιδιά της θα πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών (μίνι, παμπαίδων, παίδων, εφήβων).

Έτσι νέοι προπονητές συμφώνησαν και πλαισιώνουν τον υπεύθυνο ακαδημιών Χρήστο Γκότα και μαζί σχεδιάζουν το νέο προπονητικό πλάνο, με στόχο την σωστή σωματική και «μπασκετική» ανάπτυξη των μικρών αθλητών.

Σίγουρα μιλάμε για ένα σωματείο που αν μη τι άλλο εκτός από την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, συμμερίζεται την «αγωνία» το γονέα για το παιδί του και ενδιαφέρεται πραγματικά για την «παραγωγή» ταλέντων που τόσο ανάγκη έχουμε.