Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Συνεχίζει στα Φάρσαλα ο Δημήτρης Δέσπος.


Τα μπλε του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων θα συνεχίσει να φοράει και την νέα σεζόν ο πολύπειρος Δημήτρης Δέσπος.


Οι άνθρωποι του Γυμναστικού , σύμφωνα με το ifarsala.gr, τα βρήκαν σε όλα με τον Δέσπο και έτσι για ακόμη μια σεζόν παραμένει στα Φάρσαλα. Πρόκειται δεδομένα για μια ανανέωση η οποία δείχνει τον τρόπο προσέγγισης των Φαρσαλινών και την νέα σεζόν στην Β Εθνική κατηγορία.

Ο έμπειρος Τρικαλινός σέντερ ύψους 2.09, Δημήτρης Δέσπος δεν το βάζει κάτω και  θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα μια χρονιά στις Εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ καθώς έχει  αγωνιστεί ακόμα σε ΠΑΟΚ, ΜΕΝΤ, ΓΣΛ, Μακεδονικό, Μαρούσι, Περιστέρι, ΑΕΚ και Ηρακλή, ενώ την περσινή σεζόν βοήθησε τα μέγιστα, ώστε ο Γυμναστικός να παραμείνει στην κατηγορία  έχοντας 11 πόντους μ.ο. σε 27 παιχνίδια, και σε κάθε του παιχνίδι ήταν παράδειγμα προς μίμηση με το πάθος και την αυταπάρνηση που τον διακατέχει.

Πλέον η διοίκηση του Γυμναστικού μαζί με τον νέο τεχνικό κ. Γρηγόρη Γιάσσαρη «τρέχουν» τις εξελίξεις, τόσο στο κομμάτι των ανανεώσεων, όσο φυσικά και στο κομμάτι των μεταγραφών και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και οι ανακοινώσεις.