Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Συγχάρηκαν Γκογκίδη-Μακρή για το πρωτάθλημα μπάσκετ ενόπλων δυνάμεων οι Τιτάνες Παλαμά.

Με ανάρτηση τους στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης , οι Τιτάνες Παλαμά συγχάρηκαν τον Δημήτρη Μακρή και τον Χρήστο Γκογκίδη για την κατάκτηση του  πρωτάθληματος μπάσκετ ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας .
Αναλυτικά:
«Σε αλλά νέα της ημέρας, η Ομάδα μπάσκετ της Πυροσβεστικής κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.

Και αν αναρωτιέστε τι σχέση έχει αυτό με τον σύλλογο μας, σας ενημερώνουμε ότι στην ομάδα της πυροσβεστικής αγωνίζονται δύο εκ των καλύτερων παικτών της ομάδας μας. Dimitris Makris και Χρήστος Γκογκίδης συνέβαλαν τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας τους εναντίων της αντίστοιχης της αστυνομίας.

Μας κάνουν παντού υπερήφανους, τραβούν τα βλέμματα σε κάθε συμμετοχή τους, κατακτούν τα πάντα στο πέρασμα τους. Εκρηκτικό δίδυμο εντός και εκτός παρκέ οι δυο γερόλυκοι των παρκέ.

Ο μπασκετικός κόσμος του Παλαμά θα έχει την χαρά και την τιμή να τους απολαύσει στα παρκέ της Γ Εθνικής κατηγορίας, με την φανέλα των Τιτάνων. Για τους υπόλοιπους, θα γίνουν περιορισμένες εμφανίσεις σε πόλεις ανά την Ελλάδα σύμφωνα με το φετινό καλεντάρι.

Πάντα επιτυχίες παιχταράδες.»