Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Στηρίζουν τον σύλλογο "Φλόγα" οι κορασίδες των Τιτάνων Παλαμά


Με σύμμαχο τη Φλόγα θα ταξιδέψουν οι κορασίδες των Τιτάνων Παλαμά στη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 15-19 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Οι εφτά φορές πρωταθλήτριες Θεσσαλίας, μετά από πρωτοβουλία του πρώην προέδρου του συλλόγου κ. Βάιου Μπακαβέλου ο οποίος ανέλαβε προσωπικά το κόστος, θα φοράνε τα μπλουζάκια της Φλόγας καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά με απώτερο σκοπό την οικονομική και ηθική στήριξη του συλλόγου Φλόγα περνώντας παράλληλα και το μήνυμα της αλληλεγγύης.
Ο σύλλογος Φλόγα γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια αποσκοπεί στη στήριξη αυτών των παιδιών. Των παιδιών που είναι οι πραγματικοί μαχητές της ζωής και οφείλουμε όλοι μας να είμαστε δίπλα τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βάιο Μπακαβέλο και τον σύλλογο Φλόγα και ελπίζουμε οι μπλούζες αυτές να φέρουν τύχη στα κορίτσια μας.

Ήδη έχουν φτάσει πολύ ψηλά, μας έχουν κάνει υπερήφανους και θα είμαστε δίπλα τους στο δύσκολο σερί αγώνων που ακολουθεί με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.»