Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Παρουσία Γιώργου Μπαρτζώκα η Τελετή Λήξης και ο εορτασμός των 40 χρόνων από την Ολύμπια.


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ολύμπια Λάρισας προσκαλεί όλους φίλους, γονείς, αθλητές και αθλήτριες της ομάδος στην ετήσια Τελετή Λήξης, που θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 14/6 από τις 16.00 έως τις 18.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.
Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει:
«Επισημαίνεται πως ο σύλλογος μας φέτος συμπλήρωσε τα 40 χρόνια (1979-2019) παρουσίας και προσφοράς έχοντας χαρίσει στη σύγχρονη ιστορία του Λαρισαϊκού μπάσκετ αξέχαστες επιτυχίες.

Στα πλαίσια του εορτασμού των 40 χρόνων την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος, μεταξύ άλλων, θα βραβευθεί για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Επιπρόσθετα είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά από μια επιτυχημένη περίοδο προσαρμογής και άριστης συνεργασίας με τμήματα της ακαδημίας μπάσκετ του Προμηθέα Λάρισας, με χαρά να ανακοινώσουμε την ενοποίηση τους με τον ιστορικό σύλλογο του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια Λάρισας που αριθμεί 190 και πλέον, αθλητές - αθλήτριες στα αναπτυξιακά του τμήματα.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να παρακολουθήσουμε και να θαυμάσουμε την προσπάθεια αυτών των αθλητών, αθλητριών, των προπονητών τους και όλων όσων συνέδραμαν με την αγάπη και την συμμετοχή τους στην επίτευξη των στόχων της αγαπημένης μας ομάδας για μια ακόμα χρονιά !»