Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Τα ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια στην Αναγέννηση από τον Γ.Σ. Γόμφων.


Με το τέλος της πολύ επιτυχημένης φετινής χρονιάς , το Δ.Σ. του Γ.Σ. Γόμφων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν την ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Γ.Σ. Γόμφων με ανακοίνωση του θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που συμπαραστάθηκε σταθερά στην ομάδα και ήταν όλη την σεζόν δίπλα τής αποτελώντας τον 6 παίκτη της.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας που στήριξαν μέσα στην οικονομική κρίση την εφετινή προσπάθεια χωρίς αυτούς αρωγούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το όνειρο τής συμμετοχής στους τελικούς.

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ή προσπάθεια μας για να ανεβάσουμε επίπεδο το μπάσκετ τής περιοχής μας και μέσα από αυτό να αναδείξουμε ταλέντα και νέους παίκτες δεν σταματά και τα καλύτερα έρχονται...

Ακόμη θέλουμε να συγχαρούμε την Αναγέννηση για την κατάκτηση τού εφετινού πρωταθλήματος και από καρδιάς να ευχηθούμε πορεία ανάλογη τής εφετινής και στην Γ εθνική.

Υ.Γ. 1. Ξεχωριστές ευχαριστίες στον φυσιοθεραπευτή μας Κιτσάκη Αλέξανδρο για την πολύτιμη επιστημονική βοήθεια τού στους παίκτες μας.

Υ.Γ. 2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τέλος στους υπαλλήλους τού κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου πού μας ανέχτηκαν όλοι την χρόνια και μας βοήθησαν τα μέγιστα.»