Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Τουτουτζόγλου: "Τεράστιο το μεγαλείο της ομάδας μας ...σας ευχαριστούμε" - Στρατίκης : "Ψηλά το κεφάλι παιδιά...είστε παλικάρια"


Με 92- 70 επικράτησε η Νίκη Βόλου του Έσπερου Λαμίας, στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Μπάσκετ, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην κατηγορία.


Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Μπάσκετ της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τουτουτζόγλου, μέσω της προσωπικής του σελίδας.  αναφέρθηκε στο  τεράστιο  μεγαλείο της ομάδας και του κόσμου της τονίζοντας χαρακτηριστικά :

«Ρίγη συγκίνησης λοιπόν σήμερα
Ένας υπέροχος κόσμος γνωρίζοντας τον αναπόφευκτο υποβιβασμό της ομάδας μας κατέκλυσε το γήπεδο
Για τουλάχιστον δέκα λεπτά όλο το γήπεδο τραγουδούσε και χειροκροτούσε την ομάδα μας
αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της
Το μισό γήπεδο έκλαιγε από συγκίνηση
Στιγμές που μόνο οι φίλαθλοι αυτής της ομάδας μπορούν να δώσουν
Αν κάποιος ξένος βρισκόταν στο γήπεδο θα νόμιζε ότι πρόκειται για φιέστα ανόδου και όχι για υποβιβασμό
Τεράστιο λοιπόν το μεγαλείο της ομάδας μας και σας ευχαριστούμε»


Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Στρατίκης που ανέλαβε την καθοδήγηση της στις τελευταίες 10 αγωνιστικές, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Δυστυχώς.. Δυστυχώς δεν χαμογελάσαμε.. Χάσαμε την κατηγορία έχοντας 13 νίκες και σε τετραπλή ισοβαθμία.. Πετύχαμε 5 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια όπου και ανέλαβα την ομάδα με τους συνεργάτες μου, τον Παναγιώτη Νανη, τον Αντρέα Τσιριγωτακη και τον Νίκο Τοπουζη.. Συγχαρητήρια στην Διοικούσα Επιτροπή για την προσπάθεια και για το γεγονός πως δεν μας έλειψε τίποτα.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απίστευτο κόσμο της ομάδας ο οποίος ήταν είναι και θα είναι η δύναμη της.. Όσο για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του παιχνιδιού... τους παίκτες μου, θα πω το εξής : ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ .. ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...»