Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ο Φοίβος Γιάννουλης πάει επιτέλους στο σπίτι του.


Ολοκληρώνονται σε λίγες  μέρες οι εργασίες στο νέο αναμορφωμένο γήπεδο της Γιάννουλης με την ομάδα του Φοίβου  να βγάζει την  παρακάτω ανακοίνωση:

«Όταν πριν 4 χρόνια περίπου καταθέσαμε στην περιφέρεια τη μελέτη και πρόταση μας για την αναμόρφωση του γηπέδου της Γιάννουλης ούτε εμείς δεν το πιστεύαμε καλά καλά ότι θα το έργο θα υλοποιηθεί…και να που  οι εργασίες ξεκίνησαν και σε λίγες ημέρες το νέο αναμορφωμένο γήπεδο θα ολοκληρωθεί, θα φιλοξενεί τους μικρούς και μεγάλους μας αθλητές στις προπονήσεις και τους αγώνες και θα παραδοθεί σαν προίκα και στις επόμενες γενιές των αθλητών του τόπου μας!

Ο ίδιος ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός δεσμεύτηκε και έκανε πραγματικότητα την υπόσχεση του, ο περιφερειακός σύμβουλος & υπεύθυνος αθλητικών έργων  κ. Στέλιος Δημότσιος στάθηκε σύμμαχός μας και έτρεξε το έργο και η υπόσχεση έγινε πράξη!

Από τη νέα χρονιά οι προπονήσεις και οι αγώνες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ & της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ θα έρθουν στη Γιάννουλη, φέρνοντας μαζί τους φιλάθλους και υποστηρικτές μας από όλη τη Λάρισα.

Η περιοχή μας αναβαθμίζεται αθλητικά και πολιτιστικά!»