Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Νίκη παραμονής του Φοίβου κόντρα στη Φαλώρεια (Αγώνας play out)


Ο Φοίβος επικράτησε  στο κλειστό του Αλκαζάρ της Φαλώρεια με  71-44 σε αγώνα κατάταξης για τα play out του δευτέρου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ .

Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα της Λάρισας να παραμείνει στην κατηγορία καθώς με την νίκη αυτή έκανε το 2-1 στη σειρά . Η ηττημένη Φαλώρεια θα δώσει αγώνα μπαράζ παραμονής στην κατηγορία με την προτελευταία του άλλου ομίλου που θα είναι μια εκ των Ανάληψη -Μύτικας , με την προϋπόθεση βέβαια να μην υποβιβαστεί κάποια ομάδα της Θεσσαλίας από την Γ΄Εθνική.

Να σημειώσουμε ότι οι προπονητές των δυο ομάδων στο τέλος χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους, με τους παίκτες της Φαλώρειας να χρίζονται όλοι σκόρερ, ενώ τρίποντο πέτυχε από τους γηπεδούχους ο νεαρός Τριανταφυλλίδης που πανηγυρίστηκε δεόντως.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι οι έφηβοι της Φαλώρειας χθες έπαιξαν στον τελικό του εφηβικού Θεσσαλίας που κρίθηκε στην παράταση κόντρα στους Αετούς Λάρισας.

Η ομάδα του Φοίβου σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Η καθαρή νίκη στον αγώνα μπαράζ ήρθε να επιβεβαιώσει το γεγονός πως θα ήταν μεγάλη αδικία να υποβιβαστεί ο Φοίβος .
Συγχαρητήρια στους παίχτες , στον προπονητή μας Γιώργο Φωτίου , τον βοηθό Αντώνη Ανδρέου, στον έφορο Περικλή Κακαδιάρη,τοω φωτογράφο μας Βασίλη Κακαδιάρη καθώς και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας & δώσατε ''φτερά'' στην ομάδα μας.Του χρόνου σε νέο γήπεδο με νέο αέρα δεσμευόμαστε ότι δεν θα διακινδυνεύσουμε την παραμονή μας.
Από αύριο κιόλας σχεδιάζουμε τον Φοίβο(μπάσκετ & βόλει) που όλοι ονειρευόμαστε!!!»


Φοίβος - Φαλώρεια 71-44
Δεκάλεπτα:21-6, 41-22, 61-37, 71-44
Διαιτητές:Παγώνης - Γκαρτζονίκας Χ.
Φοίβος(Φωτίου) Μπαμπανάτσας , Καραδήμος , Κουρής 12, Καλτσούνας 16(4), Αγορίτσας 13(1), Δεμίρης , Γρίβας 13(3), Τσιτσιούρης , Παζαρας , Χαλκιάς Τ. 6, Γουμενόπουλος 10(3), Τριανταφυλλίδης 3(1).
Φαλώρεια (Ευαγγελακόπουλος ) Παναγιώτου 3, Κατσαδούρος 6(2),  Μαλακασιώτης 6, Σπάθης 3, Πουλιανίτης 1,  Βιττεμπέργιεν 2, Μπαρέκας 2, Χουτέας 10, Μπακάλης 2, Πατιτάκης 4,  Τζήμας  2, Διαλεσιώτης 3.