Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση με αιχμές από τον πρόεδρο του ΓΑΣ Παλαμά Δ. Μπιρνάρα.


Με αφορμή το τέλος της φετινής χρονιάς και την ανάδειξη του ΓΑΣ Παλαμά σε πρωταθλητή στο δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΣΚΑΘ ,  ο πρόεδρος του Δημήτρης Μπιρνάρας , έβγαλε ανακοίνωση αφήνοντας αιχμές για την λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου Παλαμά.

Αναλυτικά:
«ΓΑΣ ΠΑΛΑΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Β’ΕΣΚΑΘ 2018-19
Η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο δεύτερο όμιλο της Β’ κατηγορίας ΕΣΚΑΘ.

Μια μαγιά παιχτών που θα ζήλευαν ακόμα και μεγαλύτερης κατηγορίας ομάδες.
Με ήθος, χαρακτήρα και συνέπεια.

Με καταπληκτική δουλειά ο προπονητής μας Σερίφης Κώστας έδεσε τους παίκτες,μικρούς σε ηλικία αλλά και έμπειρους,έτσι ώστε να   παρουσιαστούν πάνοπλοι στη μάχη της πιο «περίεργης» κατηγορίας.

Ο δρόμος δύσκολος, στο «άβατο» του κλειστού γυμναστηρίου Παλαμά.
Ακατάλληλες ώρες προπόνησης, απαγόρευση στη χρήση της θέρμανσης τη χειμερινή περίοδο, αποκλεισμένοι από κάθε είδους αθλητικής εκδήλωσης του ΔΟΠΑΠΑΠ, καθώς και άρνηση χορήγησης αθλητικού υλικού (όπως δόθηκε σε όλες της ομάδες του Δήμου).

Για όλα αυτά όμως και πολλά ακόμα που διαδραματίστηκαν τα δυο αυτά χρόνια,επειδή τίποτα δεν ξεχνιέται, θα μιλήσουμε και θα ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας στην προσεχή Γενική Συνέλευση.

Επίσης για όλα αυτά,εμείς το Διοικητικό Συμβούλιο,το προπονητικό team,και τα παιδιά που βρίσκονται κοντά στην ομάδα,αισθανόμαστε υπερήφανοι.

Υπερήφανοι γιατί η αγάπη των φίλων,γονέων και επαγγελματιών της πόλης,μας έδωσε δύναμη και κουράγιο αυτά τα δυο χρόνια να μείνουμε όρθιοι,να δυναμώσουμε και να κοιτάμε πλέον το μέλλον με αισιοδοξία.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.
Σας ευχαριστούμε.»

Ο πρόεδρος του ΓΑΣ ΠΑΛΑΜΑ
Μπιρνάρας Δημήτρης