Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Κάλεσμα στους φιλάθλους για το μπαράζ παραμονής από το Φοίβο Γιάννουλης.

Ο Α.Ο.ΦΟΙΒΟΣ  με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται, καθώς η ομάδα έδειξε τις δυνατότητές της στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, το τεχνικό team και οι καλαθοσφαιριστές  απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους της πόλης μας και σε όλο τον μπασκετικό κόσμο της Λάρισας εν όψει του αγώνα με την Α.Σ.Κ Φαλώρεια Τρικάλων  για το σημερινό μπαράζ παραμονής 

Η ομάδα μας απέδειξε πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις και αξιοπρέπεια σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα, έχοντας έναν από τους χαμηλότερους Μ.Ο. ηλικίας σε όλη την Α1 ΕΣΚΑΘ.
Σε αυτό το δύσκολο και κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια, η συμπαράσταση των φιλάθλων  μπορεί και θα είναι καταλυτική.

Ήρθε η ώρα να μαζευτούμε όλοι στο Αλκαζάρ σήμερα Κυριακή 14/04  στις 19:00 και να δώσουμε αυτό που πρέπει στους ΛΕΒΕΝΤΕΣ  μας. Την ΣΤΗΡΙΞΗ και την ΑΓΑΠΗ μας.

Μια ομάδα σαν τον Α.Ο.ΦΟΙΒΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ  με την συνέπεια, το ήθος, την αξιοπρέπεια, τη σοβαρότητα και την ανερχόμενη δυναμική που την διακρίνει, θα πρέπει έμπρακτα να σέβεται το παρελθόν, να κοιτάζει χωρίς φόβο, αλλά με πάθος και αγωνιστική ετοιμότητα το παρόν, προκειμένου να υλοποιήσει τα οράματα των μικρών παιδιών της ακαδημίας μας»