Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Αντίο με άνοδο για τον Δημήτρη Κανούλη!!!!!


Ο αγώνας μπαράζ  μεταξύ Νίκαιας 12 και Ελευθεριακού ήταν ο τελευταίος  για τον Βολιώτη αθλητή Δημήτρη Kανούλη, που ολοκλήρωσε μια πολύ επιτυχημένη καριέρα.

Η Νίκαια 2012 ήταν η ένατη  ομάδα με την οποία αγωνίστηκε  o  Δημήτρης Kανούλης καθώς  είχε συνεχόμενη δυναμική  παρουσία στα γήπεδα, γιατί απλά αγαπούσε  υπερβολικά το μπάσκετ.

Παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος και το πάθος του για το μπάσκετ, έχει περάσει  από Ολυμπιακό Βόλου , Μαγνησιακό , Λεχώνια , Άδμητο , Περραιβό Βόλου, ΑΕΒΔ ,  BC Volos , Αιολικό πριν να καταλήξει στην Νίκαια 2012.

Ο ίδιος ο παίκτης με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει :
«ΒΑCK TO BACK ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ!!!!!!!!!Σημερα ηταν ισως ο καλυτερος τελικος που εχω ζησει σε παρκε.Ενα ματς playoff χωρις αυριο με τον νικητη να παιρνει την ανοδο στο τελος.Συγχαρητηρια πρωτα σε ολο αυτον τον κοσμο που γεμισε το γηπεδο για να υποστηριξει ο καθενας την ομαδα του.Συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες που τα εδωσαν ολα μεχρι το τελος.Για μενα ηταν και επισημα το τελευταιο μου παιχνιδι και σιγουρα να κρεμας την φανελα με μια ακομη ανοδο ηταν ισως οτι καλυτερο για να φυγω με πουρο και σαμπανιες.Θελω να ευχαριστησω προσωπικα την ομαδα της Νικαιας τον προεδρο Dimitris Batalas τον κοουτς Prigipas Georgios και ολους τους συμπαιχτες μου για την συνεργασια που ειχαμε και που ολοι εβαλαν κατι για να πετυχει η ομαδα τον στοχο της. Μου μενει ενα ματς γιορτη ( all star game) που θελω να κανω στην πολη μου για να παιξω μια τελευταια φορα με καποιους παιχτες και φιλους που θα ηθελα.Καλη συνεχεια σε ολους. NUMBER 9 OUT. ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ»