Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Κάλεσμα στον κόσμο για το μπαράζ παραμονής με Ανάληψη από το Μύτικα.


Ο Μύτικας  με ανακοίνωση του καλεί τον φίλαθλο κόσμο, αλλα και τα παιδιά και τους γονείς της ακαδημίας να στηρίξουν την ομάδα στον κρισιμο αγωνα του Σαββάτου με την Ανάληψη.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ομάδα μας ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, το ερχόμενο Σάββατο 20 Απριλίου, στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ, θα αντιμετωπίσει την Α.Ε.Σ. Αναλήψεως Βόλου, σε έναν αγώνα που θα κρίνει την παραμονή στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Με νίκη η ομάδα μας σώζει κυριολεκτικά τη χρονιά και βάζει τις βάσεις για ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον, μ’ έναν αντίπαλο που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο μ’ εμάς.
Το προπονητικό team και οι αθλητές μας είναιι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι τους έχει απομείνει από ψυχική και σωματική δύναμη για να πετύχουν τη ΝΙΚΗ.

Σε αυτό το κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι καλούμε τα παιδιά και τους γονείς της ακαδημίας μας, τον φίλαθλο κόσμο του Μύτικα, καθώς και όλους τους φίλους του μπάσκετ (και όχι μόνο) ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας και να αποτελέσουμε τον κινητήριο μοχλό στις προσπάθειες των αθλητών μας.

ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!

Σάββατο 20 Aπριλίου στις 19:00
ΟΛΟΙ στο ΕΑΚΛ!!!»