Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Απάντηση του προέδρου του ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βάιου Μπακαβέλου στον πρόεδρο του ΓΑΣ Παλαμά.


Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βάιος Μπακαβέλος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  απάντησε στις αιχμές που είχε αφήσει ο πρόεδρος του ΓΑΣ Παλαμά κ. Δημήτρης Μπιρνάρας (Δείτε εδώ).
Αναλυτικά:
«Αγαπητοί συνδημότες,
Μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ενημερώθηκα για τις ανυπόστατες και ψευδείς καταγγελίες του προέδρου του ΓΑΣ Παλαμά προς το πρόσωπό μου και των μελών του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠΑΠ. Κύριε Μπιρνάρα, όπως λέει και ο σοφός λαός μας το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Και θα σας το αποδείξω αμέσως.

Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 με την υπ΄αριθμ. 84/2018 απόφαση του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠΑΠ σας παραχωρήθηκαν 15!!!!! ώρες στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά ενώ την περίοδο 2017-18 είχατε 4!!!!!! ώρες μιας και διατηρούσατε μόνο ένα τμήμα. Από αυτές τις ημέρες, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή χρησιμοποιείτε το Κλειστό από τις 2:00 μ.μ.-5:00 μ.μ. (σύνολο 9 ώρες) και επίσης την Τρίτη και την Πέμπτη χρησιμοποιείτε το κλειστό από τις 9:00 μ.μ.-11:00 μ.μ. όπως ανελλιπώς τα τελευταία 9!!!!!! χρόνια. Εάν αυτό λέγεται «ΑΒΑΤΟ», τότε έχετε δίκαιο. Μάλιστα τη χρονιά που διανύουμε παρατηρήθηκε επανειλημμένα το φαινόμενο κατά τις βραδινές ώρες 9:00 μ.μ.-11:00 μ.μ. να παραχωρείτε εσείς τις ώρες του Κλειστού Γυμναστηρίου για να προπονείται ομάδα εκτός του Δήμου μας, με την παρουσία 1-2 αθλητών σας.

Όσον αφορά τη Θέρμανση. Όπως δεν θέλετε να γνωρίζετε τα κλιματιστικά του Κλειστού Γυμναστηρίου δεν λειτουργούσαν με -19 βαθμούς και για τους δύο συλλόγους και όχι μόνο για τον δικό σας. Υπήρχε μάλιστα κολλημένη ανακοίνωση (υπάρχει ακόμη και τώρα) πάνω στα μηχανήματα προς αποφυγή καταστροφής. Και αυτό σίγουρα δεν οφείλεται στο ΔΟΠΑΠΑΠ. Το σίγουρο πάντως είναι ότι σύντομα θα αποκατασταθεί όποια κακοτεχνία του παρελθόντος υπάρχει για να μπορέσουν να λειτουργούν κανονικά όπως τα κλιματιστικά της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου μας που τοποθετήσαμε πριν ένα χρόνο περίπου.

Δεν είστε πρόεδρε αποκλεισμένοι από ΚΑΜΙΑ εκδήλωση. Όποιος σύλλογος ζήτησε να συνδιοργανώσουμε κάτι ή να δημιουργήσει μόνος του ένα αθλητικό τουρνουά το στηρίξαμε οικονομικά στο 100%. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν υπάρχει κανένα πρωτοκολλημένο αίτημα στο ΔΟΠΑΠΑΠ που να αφορά συνδιοργάνωση εκδήλωσης.

Όσον αφορά το αθλητικό υλικό. Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου μας (τον Φεβρουάριο του 2018) με την παρουσία όλων των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και του Δημάρχου μας κυρίου Γιώργου Σακελλαρίου σας ζητήθηκε να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες, τα προβλήματα και τις δράσεις σας με σκοπό να δώσουμε λύσεις. Δηλώσατε μέσω της εκπροσώπου σας κυρίας Βάιας Ψύχα ότι δεν έχετε ανάγκη από αθλητικό υλικό παρά το μόνο που θέλετε είναι η πρόσβαση στους αθλητικούς χώρους. Ένα αίτημα το οποίο σας το είχαμε ήδη ικανοποιήσει. Εκ των υστέρων το μετανιώσατε και έρχεστε με γραπτό αίτημα (10!!!! μήνες μετά) και ζητάτε αθλητικό υλικό αξίας 1.000€. Ενημέρωσα το μέλος του ΔΟΠΑΠΑΠ και προπονητή σας κύριο Σερίφη Κώστα να επικοινωνήσετε μαζί μου για να μιλήσουμε για το αίτημά σας και να δοθεί λύση. ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΟΤΕ.

Ξέρετε κάτι; Οι σύλλογοι είναι να παράγουν αθλητικό έργο σε μια περιοχή και να βοηθούν τους νέους. Όχι για να χρησιμοποιούνται για διάφορα πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες παραγόντων όπως αυτό.

Ως Δημοτική αρχή ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου μας. Δεν ήρθαμε να διχάσουμε. Είμαστε εδώ να ενώσουμε και το αποδεικνύουμε καθημερινά ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ. Το ξέρουμε αυτό σε κάποιους δεν αρέσει. Δεν πειράζει όμως… Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί γι’ αυτό μπορούμε να σας κοιτάζουμε όλους στα μάτια.»