Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Μύτικας Λάρισας: «Το σωματείο μας δεν πωλείται, δεν χαρίζεται και δεν εξαγοράζεται. - Ευχαριστούμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους ΑΘΛΗΤΕΣ μας.»

Η ομάδα του Μύτικα μετά και τον νικηφόρο αγώνα των play out που εξασφάλισε την παραμονή του συλλόγου στην Α1 ΕΣΚΑΘ , έβγαλε ανακοίνωση ευχαριστώντας τους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς , αλλά και απαντώντας στις φήμες που καλλιεργούνται στα μπασκετικά «πηγαδάκια» της Λάρισας, περί «πώλησης» ή περί «προσφοράς» της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ομάδα του ΜΥΤΙΚΑ εξασφάλισε την παραμονή της  στην Α1 ΕΣΚΑΘ, νικώντας καθαρά την Ανάληψη με 70-46, σε πείσμα εχθρών αλλά και «φίλων».  (Τι να τους κάνεις τους εχθρούς αν έχεις τέτοιους φίλους…… και ο νοών νοείτω…..)

Ευχαριστούμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους ΑΘΛΗΤΕΣ μας, αυτούς που ήταν από την αρχή και παρέμειναν και τους νέους που ήρθαν στη ομάδα μας, πίστεψαν, έγιναν ένα σώμα με τους παλιούς, μάτωσαν, κατέθεσαν και την τελευταία σταγόνα της ψυχικής και σωματικής τους δύναμης και μας έκαναν χαρούμενους και περήφανους, γιατί κατάφεραν αυτά που για τους περισσότερους έμοιαζαν ακατόρθωτα και ήταν ο στόχος όλων μας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!
Ντίνος Σιαμέτης, Νίκος Κοντογιάννης, Γιάννης Ντάφος, Γιώργος Τσιμούρτος, Κώστας Γκατζούνης, Πάνος Τοπαλούδης, Θάνος Σκύφτας, Πάνος Γκουλιάκος.

Ευχαριστούμε τον προπονητή μας Νίκο Παπαϊωάννου που ανέλαβε με προσωπικό κόστος το ενδεχόμενο της αποτυχίας και κατάφερε να αλλάξει πρόσωπο στην ομάδα!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΟΥΤΣ!!!

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας, παρευρεθήκατε και εμψυχώσατε την ομάδα μας.

Η ομάδα μας απέδειξε ότι είναι ικανή να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο έχοντας έναν από τους χαμηλότερους μέσους όρους ηλικίας παικτών (έχοντας τους περισσότερους παίκτες κάτω των 22 ετών, δίνοντάς τους την ευκαιρία για το δικό τους ξεκίνημα στην Α1, σε ρολό πρωταγωνιστή) και τον χαμηλότερο ίσως προϋπολογισμό της Α1 κατηγορίας (μηδενικός).

Κομμάτι της ιστορίας και της φιλοσοφίας του ΜΥΤΙΚΑ είναι η διαχρονική έλλειψη «επαγγελματιών» του … χώρου, κάτι που μας κάνει περήφανους για κάθε βαθμό που η ομάδα μας κατακτά μέσα στο γήπεδο. Με παίκτες που έχουν πάθος με την ομάδα, που παίζουν για την φανέλα και η ψυχή τους γεμίζει. Με παράγοντες που κάνουν κάτι από την ψυχή τους και την καρδιά τους ΓΙΑ ΤΟ “ΕΜΕΙΣ” και όχι για το “εγώ”.  Αυτό είναι που μας συγκινεί και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε με δόξα, ούτε με τίποτα. Αυτό είναι εξάλλου που θέλουμε να μεταδώσουμε στα μικρά παιδιά της ακαδημίας μας. Η αγάπη για την φανέλα!!!

Μία ιστορία που γράφτηκε ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ και όχι από τους «ειδικούς» και τους «επαγγελματίες», που πάνω από την φανέλα έχουν το ευρώ και που ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ δεν έχουν !!!
ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΙ, ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!

Ένα άλλο θέμα που θα θέλαμε να αναφερθούμε είναι οι νέες φήμες που καλλιεργούνται  στα μπασκετικά «πηγαδάκια» της Λάρισας, περί «πώλησης» ή περί «προσφοράς» της ομάδας σε επίδοξους «γυρολόγους» παράγοντες, περί συγχώνευσης της ομάδας μας από άλλες φιλόδοξες ομάδες. Γίναμε ξαφνικά περιζήτητη νύφη που την εποφθαλμιούν επίδοξοι μνηστήρες.

Καταλαβαίνουμε την προσπάθεια κάποιων που προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι για την αγωνιστική αποτυχία τους, για προσωπικά συμφέροντα κάποιων «ξαφνικά ειδημόνων του μπάσκετ», καθώς και κάποιων «πρωτοστατούντων παραγόντων» που δημιουργούν σενάρια. Είμαστε ξεκάθαροι και κατηγορηματικοί.

 Κύριοι ψαχτείτε αλλού…. Το σωματείο μας δεν πωλείται, δεν χαρίζεται και δεν εξαγοράζεται. Επίσης δεν αλλάζει η φιλοσοφία του σωματείου για κανέναν ο οποίος επιθυμεί να προάγει την προσωπική του φιλοδοξία και ματαιοδοξία με τον εύκολο τρόπο, μέσα από το σωματείο του Μύτικα!

Και τέλος…. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!»