Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Άνετα οι Σοφάδες 68-53 τον Φοίβο.

Ο Γ.Σ.Σοφάδων δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει , για την τελευταία αγωνιστική του Φοίβου με 68-53 και να πάρει την 4η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, κάτι όμως  που δεν του δίνει  το δικαίωμα στα play off , καθώς έχει το 0-2 με την Αναγέννηση που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του δευτέρου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ .
Αντίθετα ο Φοίβος θα δώσει εντός έδρας αγώνα μπαράζ με την Φαλώρεια, για να αποφύγει την προτελευταία θέση, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε απευθείας υποβιβασμό αν πέσει μια ομάδα της Θεσσαλίας από την Γ΄Εθνικη.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Σοφάδων Δημήτρης Πώποτας σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε :
«Μια δύσκολη όπως εξελίχθηκε χρονιά τελείωσε σήμερα. Ο Γ.Σ. Σοφάδων παρά την αποτυχία εισόδου στα πλεϋ οφφς ανόδου εδώ και δύο μήνες , διατήρησε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και σημείωσε μόνο νίκες . Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες για τη συνεργασία. Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Vasilis Papadimitriou, γιατί πρόφερε στο σύλλογο από οποίο μετερίζι και αν του ζητήθηκε. Πάνω απ' όλους όμως οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς και άνθρωπο Tsimas Ioahhns. Σε μια δύσκολη καμπή για την ομάδα ,ο Γιάννης δεν φοβήθηκε και πρόσφερε την εμπειρία και τις γνώσεις του για την επίτευξη του στόχου. Πλέον ηρεμία , ανασύνταξη και προγραμματισμός είναι το κύριο μέλημα των διοικούντων το σύλλογο.»

Σοφάδες - Φοίβος  68-53
Δεκάλεπτα: 26-10,  33-14,  46-37,  68-53.
Διαιτητές:Καρακώστας - Κοντογιάννης
Γ.Σ.Σοφάδων (Tσίμας): Καραμουλάς 3, Γούλας 13(3), Ψυχογιός 7(1), Παπαϊωάννου 19(1),  Γεωργαντζάς 4,  Ζωιτσάκος 4,  Εκίζογλου , Αντωνίου 7(1), Σφακιανός 11, Δίκαρος .
Φοίβος(Φωτίου) Μπαράκος , Καραδήμος 4, Κουρής 9,  Γρίβας 16(5), Καλτσούνας , Αγορίτσας 8, Γουμενόπουλος 10(1), Χαλκιάς Τ. 6.